Matija Djanješić / Hanza Media
Važan obiteljski dan

Slavlje u riječkom domu: Belma i Mirza Džomba ne kriju obiteljsku sreću

Zaljubili su se početkom ljeta 2009., a vjenčali prije točno osam godina pa je današnji dan poseban u obitelji Džomba.

4. srpnja 2010. godine bivša TV voditeljica Belma Džomba i umirovljeni rukometaš Mirza Džomba vjenčali su se u kuli Trsatska gradina pred najbližim prijateljima i rodbinom pa danas slave već osmu godišnjicu braka u koji im dodatnu sreću unose njihove kćerkice - šestogodišnja Una i dvogodišnja Ada.

Sretan par koji je na početku veze nekoliko mjeseci skrivao svoju ljubav danas uživa u obiteljskom životu u njihovoj rodnoj Rijeci gdje je Mirza posvećen građevinskom biznisu kojem se posvetio nakon umirovljenja od rukometa, dok je Belmi, uz pokoji angažman sa strane, obitelj na prvom mjestu.

Iako je voditeljica i pravnica na godišnjicu braka objavila fotografiju s vjenčanja, početkom godine je otkrila kako ni on ni ona bračnom stažu ne pridaju preveliku važnost, a otkako su dobili djecu, sve su im godine iste. A da od braka ne prave preveliku dramu pokazali su već na vjenčanju prije osam godina gdje nisu previše marili za formalnosti. Belma je tada umjesto dugačke bijele vjenčanice blistala u kratkoj haljini boje pijeska, dok je Mirza u bračnu luku uplovio u crnim hlačama i jednostavnoj bijeloj košulji.

Pa ipak, voditeljica se javno, putem društvenih mreža, pohvalila da si nisu zaboravili čestitati i izljubiti se na ovaj sretan dan za cijelu obitelj.

Linker
18. travanj 2024 14:58