BEZ CENZURE

Slavna glumica primjerom pokazala kako u njenoj obitelji golotinja nikad nije bila tabu

Kate Hudson i njezin brat Oliver Hudson odrasli su s majkom Goldie Hawn i očuhom Kurtom Russellom kojeg smatraju - ocem.

Svaki kavoljubac osjeća i zna kad je za njega pravo vrijeme za šalicu kave i tu ne postoje nikakva pravila. U omiljenom napitku možemo uživati sami, u društvu, u kafiću, kod kuće, na ulici, poslu, ujutro, poslijepodne, pa i navečer.

Američka glumica Kate Hudson pokazala je da se kava može piti i u toplesu, a fotografiju je podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu. Na njoj pozira sa šalicom u desnoj i telefonom u lijevoj ruci u crnom donjem rublju dok joj duga plava kosa prekriva grudi.

Za objavu je dobila desetke tisuća lajkova i brojne pozitivne reakcije među kojima se ističu poruke njezinih prijateljica, glumice Selme Blair i kantautorice Janelle Monáe.

Čitajte i: POTRESENI HARRY STYLES OTKAZAO KONCERT U KOPENHAGENU: ‘SRCE MI JE SLOMLJENO‘

"Kakvo divno jutro", prokomentirala je Selma Blair, dok je Janelle Monáe prijateljicu proglasila svojom - ikonom.

image

Oliver Hudson i Kate Hudson u New Yorku 2015.

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Ipak najpozitivniju reakciju objavio je njezin dvije godine stariji brat Oliver Hudson koji je napisao: "Sestro! Ne mogu vjerovati...".

Oliver i Kate Hudson djeca su američke glumice Goldie Hawn te komičara i glazbenika Billa Hudsona, a dobili su ih u braku koji je potrajao od 1976. do 1982. Odgojili su ih majka i njezin novi partner Kurt Russell, kojeg oboje smatraju - ocem, a brat i sestra iznimno su povezani od malih nogu.

image

Goldie Hawn i Kurt Russell s djecom i unucima 2016.

JIM SMEAL/SHUTTERSTOCK

"Odgajani smo slobodno i bez tabua, u velikoj obitelji s četvero djece, punoj ljubavi i kreativnosti. Golotinja se u našoj kući nije smatrala skandaloznom, dapače, pa se i danas osjećamo samopouzdanima bez odjeće na sebi. Uostalom, goli se rađamo, ne vidim u čemu je problem", izjavio je Oliver Hudson, koji je prošle zime objavio svoj video kako gol golcat kao od majke rođen trči po snijegu.

"Video je snimio moj sin, a voditelji Instagrama su ga odmah po objavljivanju uklonili", objasnio je glumac kasnije u komentaru na svom podcastu.

Linker
19. travanj 2024 02:39