T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
nakon kratke veze

Slavna plus-size manekenka u slatkom iščekivanju: Uska haljina otkrila je trudnički trbuščić

Jedna od najpoznatijih plus-size manekeki najavila je svojim pratiteljima na Instagramu kako će s njima podijeliti sretne vijesti, no njezinu tajnu su mediji otrkili prije nje same.

Britanska manekenka Iskra Lawrence (28) očekuje svoje prvo dijete s partnerom Philipom Payneom, s kojim se upoznala na prošlogodišnjoj dodjeli Grammy nagrada, a vezu su potvrdili tek u svibnju ove godine. Par je zajedno godinu dana, a njihova veza sada je još ozbiljnija jer očekuju prvo zajedničko dijete.

Manekenka koju su proslavile obline na Instagram profilu kazala je kako ima vijesti koje želi podijeliti sa svima te kako će to napraviti u utorak, no prije službene objave, Iskru su "razotkrile" paparazzi fotografije dok je hodala prema kozmetičkom salonu. U uskoj crnoj haljini njezin trudnički trbuščić se jasno vidio, a čini se kao da je u trećem ili četvrtom mjesecu trudnoće.

Nakon što se se mediji raspisali o njezinom drugom stanju, sama manekenka objavila je i potvrdila radosnu vijest u niz fotografija sa svojim dragim.

"Više nismo samo nas dvoje, uskoro će naša obitelj brojati tri člana. Bili smo šokirani kada smo vidjetli rezultate na testu za trudnoću i naši životu promijenili su se zauvijek. Trenutno smo u 17 tjednu trudnoće", napisala je na Instagramu te nadodala kako je svjesna koliko je sretna što je trudna jer se mnoge žene muče s problemom neplodnosti. Najavila je zato kako će uskoro darovati 10 tisuća dolara jednom svojoj pratiteljici koja planira obitelj.

"Netko je pitao kako izgleda moja idealna djevojka i ja sam pokazao Iskrinu fotografiju i rekao 'ona'. Nisam imao pojma da ću je jedan dan zaista i upoznati", kazao je jednom prilikom Philip koji se bavi glazbom. Zbog glazbenika manekenka se planira preseliti i u Teksas, kazala je u jednom intervjuu.

New York, NY  - Models and other celebrities attend the CFDA/ Vogue Fashion Fund Awards held at Cipriani's in NYC.

BACKGRID USA 4 NOVEMBER 2019, Image: 481119897, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Linker
19. travanj 2024 03:01