Glumica u transu!

Slavna ‘prijateljica‘ histerizirala zbog uloge: ‘Ne znam što hoćete da kažem!‘

Po svim najavama Courteney Cox počinje snimati šesti dio kultnog horora „Vrisak”. Poznata glumica tim je povodom nedavno gostovala u poznatom podcastu, a njezina sreća zbog toga što će ponovno utjeloviti Gale Weathers blago je rečeno bila pretjerana.

Magazin People donio je priču o intervjuu Courtney Cox u podcastu „Just for Variety" s voditeljem Marcom Malkinom u kojoj je biranim riječima opisao uzbuđenje poznate glumice zbog nastavka snimanja horor franšize „Vrisak”. Prema magazinu People, Cox je o svom novom filmskom projektu pričala s previše visokih tonova, koji su na trenutke bili bolni za slušati.

„Doslovce je vriskala”, našalio se autor teksta, referirajući se na naziv filma. I gledatelji podcasta primjetili su da je glumica bila malo previše sretna oko svega pa su neki komentirali da ih je podsjetila na gostovanje Tom Cruisa kod Oprah Winfrey prije petnaestak godina kada se pričajući koliko je zaljubljen u sada već bivšu suprugu Katie Holmes bacao po studiju.

image

Na snimanju prvog dijela 1996., upoznala je bivšeg supruga Davida Arquette.

AIRBNB/COVER IMAGES/INSTARIMAGES.COM/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

"Jučer sam dobila scenarij. Još ga nisam pročitala, tek sam ga dobila... Uzbuđena sam što ga čitam, i što znam da će se početi snimati... Mislim, uskoro, u Kanadi. Ne znam šta da kažem od uzbuđenja... da vam otkrijem ubojicu”, razvezala se 57-godišnja Cox, koja sa snimanjem kreće u lipnju. Obožavatelji simpatične glumice imaju razumijevanja za njezinu prenaglašenu sreću jer joj je ova franšiza donijela popularnost na velikom platnu, a na snimanju njegovog prvog dijela 1996., upoznala je bivšeg supruga Davida Arquette s kojim ima kći Coco.

image
IMAGE CAPITAL PICTURES/FILM STILLS/PROFIMEDIA

Cox se u podcastu osvrnula na to što je Arquettein lik Dwight "Dewey" Riley ubijen u petom dijelu te ga nećemo gledati u novom nastavku. "Žao mi je jer je Dewey bio voljen lik. Mislim da je on taj koji je unio komični obrat u cijelu franšizu. Po meni je bila loša odluka da njegov lik umre”, kazala je Cox za filmski alter-ego njezinog bivšeg supruga s kojim je u braku bila četrnaest godina, do 2013. Kao par zajedno su snimili četiri nastavka, a peti dio premijerno je prikazan u siječnju ove godine.

Linker
15. travanj 2024 19:29