Chrissy Teigen s kćeri Lunom.
 Profimedia, Backgrid USA
Bez dlake na jeziku

Slavna supruga odbrusila onima koji komentiraju kako mora riješiti suvišne kilograme: 'To mi više nije važno!'

Supruga Johna Legenda, model i autorica kuharica, Chrissy Teigen i prije trudnoće se opterećivala kilogramima, a onda si je nakon drugog djeteta dala oduška i zavoljela svoje obline.

Chrissy Teigen (33) obračunala se s hejterima koji su je nazvali 'debelom'. U komentarima su joj poručili da bi trebala posjetiti u teretanu, a ona je za njih imala spreman odgovor. 'Teigen voli napadati ljude pa joj želim ukazati na njezine kilograme. Mislim da treba otići u teretanu.', napisala joj je jedna od pratiteljica.

EXCLUSIVE: John Legend and Chrissy Teigen catch a flight out of the Miami International Airport after attending Dwayne Wade's final Miami Heat Game.
10 Apr 2019, Image: 425758186, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

'Ne marim za svoju težinu, tako da me tvoj komentar ne boli', odgovorila je slavna majka: 'Najmršavija sam bila nakon što sam rodila Lunu. Bila je to postporođajna depresija. Zbog toga ću objeručke prihvatiti ove kilograme i ovaj osjećaj.'

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE* Chrissy Teigen and John Legend enjoy a sunny day out with family in Los Angeles. The family had lunch and followed up their meal with donuts.

Pictured: Chrissy Teigen,  John Legend



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 423208152, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Chrissy Teigen s kćeri Lunom.

'10 kilograma sam teža nego prije rođenja Milesa. On sada ima 11 mjeseci, a ja nikad nisam izgubila nakupljene kilograme jer previše volim hranu. Zbog toga sam se naviknula da je ovo moj novi izgled jer već dugo imam ovaj broj kilograma', napisala je vrlo jasno Teigen na svom Twitter profilu i tako začepila usta svima koji je propitkuju o njezinoj liniji i namjerava li se vratiti na staro.

'Iskreno, bila sam opsjednuta mjerenjem težine prije nego sam ostala trudna. Tri puta dnevno sam se vagala i doslovno sam znala koja je moja brojka u 8 ujutro, zatim koliko bih trebala težiti u 13 sati, a potom i koliko navečer... ali onda počnete shvaćati da ta brojka na kraju uopće nije bitna', kazala je jednom prilikom.

Linker
24. travanj 2024 13:50