Profimedia, Allpix Press
Nisu mogle reći 'da'

Slavne odbjegle nevjeste iz stvarnog života

Jennifer Lopez otkazala je vjenčanje s Benom Affleckom, a Julia Roberts pobjegla je s kumom svog mladoženje

U filmu "Odbjegla nevjesta" 1999. godine, Julia Roberts fantastično je utjelovila lik djevojke nemirna duha koja lako pristaje na zaruke, no stalno bježi s oltara.

I u stvarnom životu, slavna glumica napravila je nešto slično, baš kao i njezine kolegice, koje su vjenčanja sa slavnim i manje slavnim muškarcima isplanirale, a zatim otkazale.

Ovo su stvarne priče odbjeglih celebrity mladenki:

Jennifer Lopez

Profimedia / Profimedia

Od 2002. do početka 2004. godine, Jennifer Lopez i Ben Affleck bili su u strastvenoj ljubavnoj vezi koju su namjeravali okruniti brakom. Samo nekoliko dana prije planiranog vjenčanja objavili su kako odgađaju ceremoniju.

Za odgodu su optužili medijsku pompu, no uskoro je postalo jasno da paparazzi nisu jedini problem u njihovoj vezi.

"Odgođeno vjenčanje" uskoro se pretvorilo u "otkazano vjenčanje", a par je zauvijek raskrstio račune.

Julia Roberts

Kiefer Sutherland and Julia Roberts circa 1991, Image: 184896720, License: Rights-managed, Restrictions: For Editorial Use Only, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Hollywood Archive
Profimedia, Hollywood Archive

Kad je dobila ulogu u filmu "Odbjegla nevjesta", Julia Roberts nije trebala posebne glumačke taktike kako bi se uživjela u lik. Naime, i sama je već jednom pobjegla mladoženji i to tri dana prije vjenčanja. 1991. trebala se udati za glumca Kiefera Sutherlanda, ali je odlučila pobjeći s njegovim kumom Jasonom Patrickom. Kiefera je oduševila vragolasta narav njegove Julije pa joj je sve oprostio, a zatim novinarima ispričao kako obožava što je 'tako svoja'.

Naya Rivera

NAYA RIVERA + BIG SEAN @ the 2013 Hollywood Reporter Women in Entertainment Breakfast held @ the Beverly Hills hotel.
December 11, 2013, Image: 179499509, License: Rights-managed, Restrictions: AMERICA, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Visual
Profimedia, Visual
Big Sean i Naya Rivera, snimljeni 2013.

Zgodna glumica iz serije "Glee" već je isplanirala vjenčanje s reperom Big Seanom, kad ga je naprasno otkazala. Par je prekinuo, a samo nekoliko mjeseci nakon toga, Naya se pomirila s bivšim dečkom Ryanom Dorseyjem. Za Ryana se udala na isti dan kada je trebala reći 'da' poznatom reperu.

Sienna Miller

Jude Law, Actor, with his girlfriend Sienna Miller, as they attend the World Charity Premiere of Alfie, a remake of the original 60's movie with Michael Caine, at The Empire cinema, Leicester Square, London.<br>
<B>Ref:  TMUK 141004 B </>
<P>
<B>Splash News and Pictures</B><br>
Los Angeles:	310-821-2666<br>
New York:	212-619-2666<br>
London:	207-107-2666<br>
photodesk@splashnews.com
Tim Matthews / Splash News

Prekrasna britanska glumica i Jude Law trebali su se vjenčati 2005. godine, a njihova priča djelovala je kao ulomak iz moderne bajke, sve dok ona nije otkazala vjenčanje iz sasvim razumnog razloga. Naime, Jude je priznao da je imao seksualne odnose s dadiljom svoje djece. Sienna mu je preljub kasnije oprostila, no nikad nisu stigli do oltara.

Tara Reid

Carson Daly and Tara Reid at the Clive Davis pre-Grammy party.
<P>
<B>Ref: SAZ 190206 SY    <B/>
<P>
<B>Splash News and Pictures</B><br>
Los Angeles:	310-821-2666<br>
New York:	212-619-2666<br>
London:	207-107-2666<br>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.splashnews.com" style="width:100%"/>
Splash News

Glumicu koja je devedesetih bila san mnogih muškaraca, često su prosili, no njoj sama ideja braka nije bila draga. Otkazala je vjenčanje čak dva puta - prvi put se trebala udati za Carsona Dalya, a idući put za poduzetnika Michaela Axtmanna.

Kelly Rowland

Jan. 6, 2014 - Los Angeles, CA, USA - KRT ENTERTAINMENT STORY SLUGGED: MUS-AMERICANMUSIC KRT PHOTOGRAPH BY LIONEL HAHN/ABACA PRESS (November 22) LOS ANGELES, CA -- Kelly Rowland of Destiny's Child arrives at the 2005 American Music Awards at the Shrine Auditorium in Los Angeles, California, Tuesday, November 22, 2005. (cdm) 2005 (Diversity), Image: 212233436, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Archives
Profimedia, Zuma Press - Archives

Članica tada planetarno popularne grupe Destiny's Child, Kelly Rowland, 2005. godine spremala se za vjenčanje s igračem američkog nogometa, Royem Williamsom. Čak se i fotografirala u vjenčanici za naslovnicu jednog časopisa koji je osvanuo na kioscima samo nekoliko dana prije nego je otkazala vjenčanje. Kasnije je priznala da joj je bilo jako neugodno što je tako morala postupiti, kad je za vjenčanje već znao cijeli svijet.

Linker
13. travanj 2024 17:53