nade tonu

Slavni Amerikanci na mukama zbog Trumpa, najavljuju odlazak iz SAD-a: ‘Svi ćemo vjerojatno umrijeti‘

Neizvjesni predsjednički izbori u Americi teško su pali Johnu Legendu, Bruceu Springsteenu, Sharon Stone... Svi su zdušno podržavali Joea Bidena i polagali nade u njegovu izbornu pobjedu.

Napeto slavni Amerikanci čekaju rezultate predsjedničkih izbora, elita je ovog puta stala uz Joea Bidena, a Trumpovu izvjesnu pobjedu dočekali su na nož. Društvene mreže gore od reakcija, neki su čak najavili odlazak iz SAD-a. Među takvima su glazbenik John Legend i supruga Chrissy Teigen, legendarni Bruce Springsteen i Ricky Martin.

"Suluda je usporedba naših strahova ako izgubimo i njihovih ako Biden dobije. Svi ćemo vjerojstno umrijeti ili postati sluškinje iz 'Sluškinjine priče, a oni se brinu o sigurnostima u WC-u", napisala je bivša manekenka Chrissy Teigen na Twitteru. Sa svojim suprugom Johnom Legendom najavila je odlazak iz SAD-a. Proslavljeni glazbenik izjavio je da su svi izmoreni Trumpom, a njegov mandat ocijenio je sramotnim.

Reperica Cardi B objavila je snimku na kojoj puši tri cigarete istodobno, a Sharon Stone snimila se i objavila na Instagramu kako plače dok gleda rezultate američkih predsjedničkih izbora.

Veliki Bruce Springsteen također je, kao i Legend, najavio da će napustiti SAD ako Trump osvoji još jedan mandat. Smatra ga prijetnjom demokraciji. Bubnjar Tommy Lee rekao je da će u još jedne Trumpove pobjede otići u Veliku Britaniju, a možda i Grčku, budući da se tamo rodio.

Ricky Martin sa suprugom Jwanom Yosefom nije skrivao želju da napusti SAD ukoliko Trump uzme još jedan mandat. Ocijenio je Joea Bidena sjajnom opcijom.

Čitajte i:

Melania Trump glasala u Guccijevoj haljini vrijednoj 29 tisuća kuna! Američki mediji ipak su joj našli zamjerku

Najveću životnu tragediju Biden nije zaboravio ni danas! Na grobu voljenog sina potražio je snagu

Životna priča omiljenog demokrata! Joe Biden u mladosti tragično izgubio suprugu i kćer, a kasnije i sina

Melania Trump: Bezvoljna prva dama sve čini iz sjene, a itekako ima moć nad suprugom

Linker
18. travanj 2024 23:28