Tom Hanks i Rita Wilson koronavirusom zarazili su se u Australiji.
 Prensa Internacional / Zuma Press / Profimedia
"Idemo dan po dan"

Slavni bračni par ima koronavirus! Izolirani su u Australiji, oglasio se sin: 'Nisu u panici...'

Glumac Tom Hanks i njegova supruga Rita Wilson oboljeli su od koronavirusa. Izolirani su u Australiji, tamo je Tom snimao film o Elvisu Presleyju.

Glumac Tom Hanks i njegova supruga Rita Wilson oboljeli su od koronavirusa. Izolirani su u Australiji, tamo je Tom snimao film o Elvisu Presleyju.

Oskarovac Tom Hanks i njegova supruga, glumica Rita Wilson oboljeli su od koronavirusa. Vijest su potvrdili objavom u srijedu u večernjim satima. Da su se zarazili virusom, doznali su tijekom boravka u Australiji gdje Hanks trenutno snima film o životu Elvisa Presleya, a pod redateljskom palicom Baza Luhrmanna.

"Osjećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove (...) Da budemo jasni, kao što se trenutno preporučuje, testirali smo se na koronavirus i utvrđeno je da smo pozitivni. Što dalje? Postoje protokoli koje treba slijediti. Bit ćemo izolirani, promatrani i testirani dokle god to bude moguće. Ne možemo previše napraviti, treba ići dan po dan", u izjavi je medijima otkrio Hanks. Za kraj poručio je svima da će obavještavati o svom stanju: "Čuvajte se i brinite za sebe", na kraju je zaključio glumac.

Testirat će ekipu koja je s Hanksom radila na filmu

Glasnogovornik Warner Brothersa otkrio je da će se testirati ekipa koja je na filmu radila i koja je s Hanksom snimala. "Zdravlje i sigurnost naših zaposlenika uvijek su nam na prvom mjestu, poduzet ćemo sve potrebe mjere da bi se zaštitili oni koji rade na našim produkcijama diljem svijeta".

Mislim da će sve biti u redu i zahvaljujem svima.

O svemu se oglasio i sin Toma Hanksa i Rite Wilson. "Da, istina je. Moji su roditelji dobili koronavirus. Oboje su u Australiji jer je tata tamo snimao film. Upravo sam se čuo s njima i oboje su dobro. Nije im ni toliko loše, nisu zabrinuti. Nisu u panici, no poduzet će se sve zaštite mjere, naravno. No, ne vjerujem da je to nešto oko čega se treba previše brinuti. Cijenim što se brinete i hvala vam za dobre želje. Svi smo sigurni, volimo vas", zaključio je Chat Hanks na svom Instagramu.

Mnogi su se kolege na Tomovom Instagramu oglasili i zaželjeli paru brzo ozdravljenje. Reese Witherspoon poručila je Hanksu i supruzi da se čuvaju, a njemački dizajner Phillip Plein rekao im je da moraju biti snažni i pobijediti virus. "Kvragu, Tome! Uvijek moraš biti prvi! Prvi dobio Emmyja, prvi Oscara, prvi koronavirus u Hollywoodu! To sam trebao biti ja, prokletstvo! Brzo ozdravi, brate, volim te neopisivo! Molim se za tebe i suprugu", poručio je glumac Marlon Wayans, a puno ljubavi i lijepih želja poslao je glumačkom paru kolega Jack Black.

"Simpsoni" predvidjeli ovaj crni scenarij?

A tvorci "Simpsona" predvidjeli su izolaciju Toma Hanksa još 2007. godine. Predvidjeli su sličan scenarij koji se glumcu danas događa. Naime, ugostili su ga u filmu iz te godine, u njemu je Hanks imao kratku ulogu i tijekom nje pojavio se govoreći: "Ako me vidite, molim vas, ostavite me". Osim toga, 1993. godine snimili su naziva epizodu "Marge In Chains", a u njoj je Springfield poharan virusom iz Japana, pod nazivom "Osaka Flu".

Linker
26. travanj 2024 00:18