Profimedia, Pacific coast news
JOŠ JEDAN KRAJ LJUBAVI

Slavni par se razišao nakon 16 godina, prijatelji tvrde: 'Mi smo njima zavidjeli, ovo je šok!'

Oskarovka Helen Hunt razvodi se od partnera Matthewa Carnahana s kojim je provela 16 godina i s kojim ima 13-godišnju kćer

Glumica, 54-godišnja oskarovka Helen Hunt iz kuće je izbacila partnera, 56-godišnjeg filmskog producenta Matthewa Carnahana. Iako je većina njihovih prijatelja znala da se to već dogodilo nekoliko puta tijekom posljednjih godina, ona bi ga uvijek primila natrag te bi dalje opet djelovali kao sasvim skladan par te nitko nije vjerovao da će se ikada zauvijek rastati.

Kako piše InTouch Weekly, nakon ovog ozbiljnog prekida svi su u šoku. 'Prijatelji su u šoku. Helen i Matthew uvijek su se činili sretni u ljubavi, bez obzira na trzavice kakve imamo svi. Njihovi oženjeni prijatelji često bi u šali znali reći da im zavide na njihovoj normalnoj vezi', rekao je izvor blizak paru.

S druge strane pak kolaju priče da su toliko dugo zajedno izdržali samo zbog dobrobiti zajedničke kćeri Mekene, koja je napunila 13 godina.

116963, EXCLUSIVE: Helen Hunt and partner Matthew Carnahan go surfing after grabbing breakfast with their daughter. Hunt appeared to be in some distress as they left breakfast, but looked to be in top form as she hit the surf. Maui, Hawaii - Friday April 18, 2014., Image: 191264840, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Pacific coast news
Profimedia, Pacific coast news

Linker
24. travanj 2024 02:54