Ples sa zvijezdama

Slavni su dali podršku novim plesačima i prisjetili se svojih iskustava iz showa

Iako sam ispala puno ranije nego sam se nadala, kad pomislim na novo izdanje showa obuzme me samo milina i sreća da sam bila dijelom tako velikog sjajnog projekta, napisala je glumica Ecija Ojdanić.

U moru loših vijesti, malo veselja i opuštanja gledateljima je pružio uvijek zabavni show Ples sa zvijezdama koji se sinoć počeo emitirati na Novoj TV, a pratili su ga i oni koji su u njemu proteklih sezona i nastupali. Podršku novim natjecateljima uz prisjećanje svojih nastupa na društvenim mrežama komentirali su bivša TV voditeljica Nevena Rendeli Vejzović, glumica Ecija Ojdanić kao i glumac Slavko Sobin.

Čitajte i: Žiri Plesa sa zvijezdama zaplakao u prvoj emisiji: ‘Tata te sigurno gleda odozgo i ponosan je‘


Nevena Rendeli Vejzović objavila je nekoliko fotografija svog nastupa na Instagram Storyjima uz komentar: "Svaka čast svim plesačima večeras, znam da nije lako!", a samokritično je dodala i: "Morala sam se prisjetiti i svoje legendarne bruke davne 2013."

image
INSTAGRAM/NEVENA RENDELI VEJZOVIć

Ecija Ojdanić u showu je nastupila 2019., a na svom Instagram profilu uz fotografiju s tadašnjim plesnim partnerom Markom Šapinom napisala je: "Iako su prošle tri godine od izdanja u kojem sam dala svoj mali obol, iako mi je bilo puno teže nego što sam očekivala, iako sam bila puno gora nego što sam slutila da ću biti, iako sam ispala puno ranije nego sam se nadala, kad pomislim na novo izdanje showa obuzme me samo milina i sreća da sam bila dijelom tako velikog sjajnog projekta. Želim svim natjecateljima da uživaju na najjače i da si stvaraju uspomene za cijeli život. Sretno svima."

image

Ecija Ojdanić nastupala je u paru s Markom Šapinom

NOVA TV

Glumac Slavko Sobin u svojoj objavi na Instagramu nije krio za koga navija.

Uz fotografiju sa svojom bivšom plesnom partnericom Gabrijelom Pilić s kojom je 2019. pobijedio u Plesu sa zvijezdama, kratko je napisao: "Ljubomorno i posesivno navijam za nju do kraja".

Glumac i vrsna plesačica naime, toliko su se zbližili tijekom showa da su postali pravi prijatelji.

image

Slavko Sobin nastupao je u paru s Gabrijelom Pilić

FOTOGRAFIJE: NOVA TV

Gabriela je nedavno izjavila kako se možda ne viđaju koliko bi željeli no da su u toku sa svime što im se događa u životima i da baš osjeća Slavkovu podršku.

Linker
20. travanj 2024 09:20