novi život

Slavni tata sasvim se dobro snalazi s klincima nakon razvoda, ali rane nažalost nisu zacijelile

Prošlo je više od godine dana otkako su Brian Austin Green i Megan Fox objavili da je njihovom braku došao kraj, a kako imaju zajedničko skrbništvo nad trojicom sinova – čini se da ni to nije dovoljan razlog za osmijeh na licu slavnog glumca.

Američki televizijski glumac najpoznatiji po ulozi Davida Silvera u popularnoj američkoj teen seriji iz 90-tih „Beverly Hills, 90210”, Brian Austin Green (48) snimljen je ovih dana kako provodi vrijeme s trojicom sinova koje mu je u desetogodišnjem braku rodila Megan Fox (35) - Journey Riverom, Bodhijem Ransonom i Noahom Shannonom.

Glumac i njegovi dugokosi dječaci snimljeni su kako odlaze u trgovinu za kućne ljubimce u Malibuu, gdje je Green kupio potrepštine za svoje ljubimce.

image
Brian Austin Green sa sinovima.
RMBI/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

U casual kombinaciji – običnoj bijeloj majici, bermudama, popularnim Vans tenisicama malo tko bi prepoznao tv zvijezdu koja se od pogleda znatiželjnika skrivala iza šilterice. Naime, paparazzo fotografima posebno je zanimljiv svaki njegov korak otkako se sredinom prošle godine razišao sa suprugom Megan Fox.

Njihov brak bio je gotov u svibnju prošle godine nakon što je glumica viđena sa svojim sadašnjim dečkom, glazbenikom Machine Gun Kellyjem s kojim se zbližila na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass" u Portoriku.

image
RMBI/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Da se s razvodom teško nosi više je puta dokazao javno. „Sr*nje je kad ti se život promijeni i nešto na što si navikao i radio posljednjih 15 godina, pokušavaš, ali sve se promijeni", istaknuo je Brian u svom podcastu pričajući o razvodu.” Nekoliko mjeseci kasnije poludio je zbog njezine prve fotografije s Kellyjem na Instagramu.

Nema povratka na staro: Megan Fox i Brian Austin Green svoje nove veze ‘podigli‘ na novu razinu

"Dečko toliko lijep da boli. Moje srce je tvoje", napisala je Fox uz zajedničku fotografiju. Da mu je teško pala ta objava dokazao je odmah na Instagramu kada je objavio fotografije trojice sinova i napisao: "Dečki toliko lijepi da boli. Moje srce je vaše".

Unatoč nesuglasicama i borbama za alimentaciju, Green je nakon razvoda pronašao novu ljubav, ali još uvijek se teško nosi s činjenicom da se njegova obitelj raspala te da sa sinovima ne provodi onoliko vremena koliko je navikao.

Linker
20. travanj 2024 01:07