NA ODUŠEVLJENJE MNOGIH

Snima se novi ‘Tjelohranitelj‘! Kevin Costner i Whitney Houston u nešto modernijoj verziji, a poznato je nekoliko detalja

Ljubavna priča koja tjera na suze i u ovih nešto manje od tri desetljeća i dalje je bezvremenski klasik koji je svatko od nas, neovisno o generaciji, morao pogledati barem jedanput. Sljedeće godine trebao bi se snimiti remake, a dio ekipe koji je radio na originalnoj priči, pozvan je i za novi projekt.

Film "Tjelohranitelj" redatelja Micka Jacksona iz 1992. godine napokon će dobiti svoj remake. Iako se to zna od 2011. godine, projekt je iz nepoznatih razloga stavljen na čekanje, no ponovno bi trebao ugledati svjetlo dana iduće godine. Obožavatelji još jednog kultnog filma napokon će dočekati ovu priču u nešto modernijoj verziji. Ipak, puno toga se promijenilo u nešto manje od tri desetljeća pa će biti zanimljivo vidjeti u kojim će segmentima radnja odskakati od originalnog scenarija.

U produkciji Warner Bros. Picturesa, gledat ćemo suvremenu pjevačku zvijezdu koja je suočena s brojnim prijetnjama u vanjskom svijetu, a kako bi se maksimalno zaštitila, njezin menadžerski tim angažirao je vrhunskog tjelohranitelja. Scenarij će napisati Matthew López, inače nagrađivani pisac za Broadway, a ovo će mu biti prvi scenarij za film.

image
SUPPLIED BY LMK/IPA/IPA/PROFIMEDIA

A tko će zamijeniti pokojnu Whitney Houston, odnosno Rachel Marron i miljenika žena, glumca Kevina Costnera, odnosno Franka Farmera?

Još uvijek nije poznato, no poznato je kako rasa više neće biti kamen spoticanja kao 80-ih godina prošlog stoljeća. Međurasna veza dive i tjelohranitelja nije se baš svidjela svima u Hollywoodu, pogotovo direktorima studija jer se to tada smatralo kontroverznim te su samim time bili uvjereni kako film nitko neće poželjeti pogledati. No, dogodilo se potpuno suprotno, a tad je zabilježena i rekordna zarada od 400 milijuna dolara. Costner je i kao jedan od producenata sudjelovao na filmu, no nije poznato hoće li imati određenu ulogu u produkciji i na ovom remaku.

Čitajte i: Šuškanja su bila točna! Snima se nastavak filmske verzije kultne hit serije ‘Downton Abbey‘

image
WARNER BROS. PICTURES/AVALON/PROFIMEDIA

No, Lawrence Kasdan, koji je napisao scenarij za prvi film i bio je jedan od producenata koji je zaslužan za to da je baš Whitney, na negodovanje mnogih, dobila ulogu u filmu, u remaku će također imati producentsku ulogu. S njim će na setu raditi i producenti Dan Lin i Jonathan Eirich. Jedva čekamo!

Čitajte i: Film ‘Svi sveci mafije‘ dolazi u kina! Dolazi uradak koji će prikazati uspon kultnog Tonyja Soprana

Linker
11. travanj 2024 03:19