UPLOVLJAVANJE U BRAČNU LUKU

Sofia Richie će uskoro izgovoriti sudbonosno ‘da‘: Zaručila se za dečka Elliota Graingea

Američka manekenka objavila je zaruke na Instagramu u srijedu te podijelila fotografije s romantične prosidbe.

Popularna američka manekenka i dizajnerica, Sofia Richie kći glazbene legende Lionela Richieja uskoro će uploviti u bračnu luku. Obožavateljima je otkrila da će uskoro reći 'sudbonosno da' dečku Elliotu Graingeau. Na Instagramu profili podijelila je fotografiju s romantične prosidbe, a po svemu sudeći njen zaručnik nije štedio na luksuznom dijamantnom prstenu.

"Zauvijek nije dovoljno dugo", napisala je ispod fotografije te poručila da će uskoro stati pred oltar.

Podsjetimo, američku zvijezdu javnost najviše pamti po dugogodišnjoj vezi sa Scottom Disickom, bivšim suprugom Kourtney Kardashian. Njezin novi zaručnik Elliot Grainge je poznati izvršni direktor Universal Music Groupa Lucian Grainge, ali i osnivač i izvršni direktor neovisne diskografske kuće 10K Projects.

Inače, Sofia Richie je službeno potvrdila vezu na Instagramu 2021.godine, kada je podijelila zajedničku fotografiju na kojoj se ljube i grle. Prije nego što je službeno potvrdila vezu s Elliotom obožavatelji su posumnjali da su u vezi još kada je Sofia objavila njihovu prvu fotografiju s maskama za lice u ogledalu.

Čitajte i: Tužna strana intimnog svijeta najstarije Kardashianke: ‘Ljudi me vrijeđaju, a ne znaju kroz što prolazim!‘

Iako su se obožavatelji nadali pomirenju Richie i Disicka, par je za američke medije potvrdio da je prekid konačan, dok je Disick priznao da mu je trenutno u životu najvažnije zdravlje i njegova djeca s bivšom Kourtney Kardashian. Richie i Disick su se službeno razišli 2020. godine u kolovozu, a po svemu sudeći oboje se okrenuli novu stranicu u životu.

Linker
20. travanj 2024 10:47