Udala se zbog straha

Šokantna ispovijest: Joan Collins progovorila o svojim brakovima i otkrila da ju je prvi muž drogirao i silovao

Da život zvijezda nije posut cvijećem dokazuje i ova priča, tužna sudbina poznate glumice koja se udavala pet puta. Najpotresniji joj je brak očito bio onaj s irskim glumcem, koji se raspao kad je otišla u Hollywood.

Novi dokumentarni film BBC-a "Ovo je Joan Collins" govori o zvijezdi "Dinastije" Joan Collins (88) koja je pred kamerama prvi puta otvoreno progovorila o svojih pet brakova. Britanska glumica najpoznatija po ulozi Alexis Colby u američkoj sapunici koju su obožavale generacije, a koja se prikazivala osamdesetih, u šokantnoj ispovijesti ustvrdila je da ju je njezin bivši suprug, filmska zvijezda Maxwell Reed, silovao na njihovom prvom spoju. Bilo je to, dodala je, prije nego što ju je pokuša "'podvoditi bogatim starcima za 10.000 funti po noći".

Naime, nakon što je glumila svojeglavu tinejdžericu u filmu "I Believe in You", Joan je upoznala svog prvog muža, koji je bio 14 godina stariji od nje. Collins kaže da je filmsku zvijezdu upoznala kada je njoj bilo 17, a njemu 31.

image

Udala se za Maxwella, priznala je, zbog osjećaja krivnje.

MARSH/ANL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Vječno gladna i bez dlake na jeziku: Legendarna Joan Collins u autobiografiji ‘pljuje‘ svoje kolege

Opisujući kako ju je Maxwell pozvao da izađu, Joan je rekla: "Imao je američki naglasak što je bilo prilično čudno za čovjeka iz južnog Londona. On je imao 31, a ja 17 godina i bila sam djevica - znala sam da će to izazvati probleme kod kuće." ispričala je.

Joan je kasnije navodno bila drogirana Rohypnolom u Maxwellovoj kući prije nego što se probudila na podu njegova dnevnog boravka i zatekla ga kako se seksa s njom, prenosi The Sun.

“Sljedeće što sam znala da sam ležala na sofi, a on me silovao”, rekla je Joan. “Tih bi dana moja majka rekla da sam 'iskorištena'. Sada to zovemo silovanje na spoju.”

Nakon toga glumica se udala za Maxwella zbog osjećaja "krivnje" samo da bi otkrila da će stvari postati još gore. O njihovom braku je rekla: “Da nisam bila tako nevina u vezi seksa i kako bi stvari trebale biti, ne bih to učinila, ali imala sam snažan osjećaj krivnje, pa sam to učinila.

image

Osamdesetih je postala svjetska zvijezda zahvaljujući ulozi u seriji Dinastija.

MOVIESTORE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Medeni mjesec je bio fijasko. Izvana smo izgledali sretno, a izunutra sam bila jadna."

Joan je tvrdila da je Maxwell "gravitirao prema bogatim starcima" i da je ubrzo "saznala zašto".

Rekla je: "Max mi je rekao: 'Platit će ti 10.000 funti za jednu noć - a ja mogu čak i gledati'. Pogledala sam svog zgodnog, odvratnog muža i počela plakati. 'Nikad u milijun godina.'" ispričala je legendarna glumica.

Linker
16. travanj 2024 04:56