Getty Images
ljubav od srednje škole

Spojile su ih nedjeljne mise: Mateo i Izabel Kovačić slave 10 godina ljubavi

Mateo Kovačić na društvenim mrežama je aktivan samo kad je riječ o njegovoj supruzi Izabel, a posljednja fotografija koju je podijelio izazvala je neodoljive komentare.

Poznati 25-godišnji vezni igrač londonskog kluba Chelsea, Mateo Kovačić na Instagramu je objavio jednu od prvih zajedničkih fotografija s tadašnjom djevojkom, a sada suprugom Izabel i tako joj čestitao deset godina ljubavi. "Od 2010., ljubav mog života", napisao je Mateo u opisu crno-bijele fotografije na kojoj nosi aparatić za zube, a Izabel ga ljubi u obraz.

Ona je na svom Instagramu podijelila fotografiju njihovih nogu dok šetaju egzotičnom plažom uz riječi: "Deset godina s najboljom osobom na cijelom svijetu."

Kad su se zaljubili oboje su tada bili srednjoškolci - on je u župi bio ministrant i za oko mu je zapela ljepotica koja je pjevala u župnom zboru Lilium. Naposljetku su ih spojile nedjeljne mise.

Zagreb, 170617. 
Sesvetska sela, Vocinska 1.
Vjencanje hrvatskog nogometnog reprezentativca i igraca Real Madrida Matea Kovacica i Izabel Andrijanic u crkvi  sv. Antuna Padovanskog. 
Na fotografiji: Izabel Andrijanic i Mateo Kovacic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Goršić / CROPIX / CROPIX
Izabel i Mateo Kovačić

Instagram

Datum 17. lipnja zauvijek će ostati u srcima Matea Kovačića i njegove Izabel - na taj su se dan 2017. godine, u župi Sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, jedno drugome zakleli na vječnu ljubav.

SEVILLE, SPAIN - JUNE 15: Mateo Kovacic and Izabel Andrijanic attend the wedding of real Madrid football player Sergio Ramos and Tv presenter Pilar Rubio at Seville's Cathedral on June 15, 2019 in Seville, Spain. (Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)
Getty Images
Mateo i Izabel Kovačić

Linker
13. travanj 2024 21:30