Demi Lovato
 Reuters
Još je u bolnici

'Srce mi puca, molim za tebe': Nižu se poruke podrške i molitve za Demi Lovato

"Želim biti uzor, no samo sam čovjek" poručila je prije mjesec dana fanovima Demi u pjesmi 'Sober', a nedugo nakon toga završila je u bolnici.

25 godišnja pjevačica Demi Lovato hitno je hospitalizirana, a sumnja se da se predozirala heroinom.Još je u bolnici

Izvori bliski obitelji za CNN su izjavili da je pjevačica budna i da je uz nju njezina obitelj koja želi zahvaliti svima za poruke podrške i molitve. Naglasili su i da medijima kolaju neke lažne informacije te da obitelj moli da se poštuje njihova privatnost.

Bivša Disneyjeva zvijezda ima dijagnozu bipolarnog poremećaja, u tinejdžerskim danima borila se s depresijom i bulimijom te već s 18 godina završila u klinici za odvikavanje. Kasnije je priznala da je psihičku bol pokušavala izliječiti alkoholom i drogama te da je bila sklona samoozljeđivanju.

Boxing - Floyd Mayweather Jr. vs Conor McGregor - Las Vegas, USA - August 26, 2017  Demi Lovato prepares to sing the national anthem before the fight REUTERS/Steve Marcus - HP1ED8R0EJZ82
REUTERS

Nakon višegodišnje borbe na glazbenu scenu vratila se jača no ikad te uz promoviranje zdravog života, krenula nizati hitove kao što su 'Sorry not sorry', 'Échame La Culpa' i 'Sober'.

Upravo u pjesmi 'Sober' osvrnula se na svoje privatne borbe te napisala: "Žao mi je zbog svih fanova koje sam izgubila, koji su gledali kako ponovno posrćem. Želim biti uzor, ali samo sam čovjek".

Prošla sam kroz teška vremena, ali terapija mi je pomogla da se izvučem. Sada kada sam ponovno na "pozitivnoj" strani, svoju priču koristim kako bih pomogla drugima i potaknula ih da potraže pomoć koja im je prijeko potrebna. Bilo je nekoliko intervencija moje obitelji i prijatelja, ali u posljednjoj od njih su mi rekli da će otići. Znala sam da je još cijeli život ispred mene i jedan od glavnih razloga da se izliječim bila je moja sestra jer su mi roditelji zabranili da je viđam', izjavila je Demi Lovato. Uz nju su kroz cijelu borbu bili obitelj, bliski prijatelji i njezin menadžer, a za ovo se posrnuće svi još uvijek nadaju da je samo jedna epizoda koja se neće ponavljati.

INGLEWOOD, CA - MARCH 02:  Singer Demi Lovato performs at The Forum on March 2, 2018 in Inglewood, California.  (Photo by Kevin Winter/Getty Images)
Getty Images

Uz fanove, na društvenim mrežama odmah su se oglasili i brojni slavni prijatelji i poznanici nesretne pjevačice, puni želja za oporavak.

"Tako jako volim Demi Lovato. Srce mi puca što mora prolaziti kroz ovo. Ona je svjetlo u ovom svijetu, šaljem ljubav njoj i njezinoj obitelji", poručila je Ellen DeGeneres.

Glumica Ruby Rose otvorila je srce: "Moje srce i duša su uz Demi Lovato danas. Izborit ćeš se i izaći još snažnija. Ovisnost je moćna preko svih granica, no može se pobijediti. Volim te".

"Jadna prekrasna duša Demi Lovato. Nadam se da će se uskoro u potpunosti oporaviti", napisala je Lily Allen.

Ariana Grande jednostavno je poručila: "Volim te Demi Lovato", a Meghan Trainor: "Demi Lovato, volimo te".

Pjevačica Bebe Rexha napisala je: "Molim za tebe svim bićem Demi Lovato. Voljena si".

Linker
19. travanj 2024 23:44