Nogometaš Milan Badelj dosao u rodilište po ženu i dijete
 Srdjan Vrančić / CROPIX
Dani ponosa zbog sina

Sreća Milana Badelja do neba i natrag: Prvi dan kod kuće sa svoje dvije najveće ljubavi

Po mnogima najsamozatajniji osvajač srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, Milan Badelj doživljava vrhunac u svom privatnom životu.

Po mnogima najsamozatajniji osvajač srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, Milan Badelj doživljava vrhunac u svom privatnom životu.

Hrvatski reprezentativac Milan Badelj (29) stigao je u Polikliniku Podobnik po svoju suprugu Martinu Baumiler Badelj i njihovog sinčića Jona Davide, vidno sretan i sa slatkim buketom. Presretni roditelji izašli su iz rodilišta naoružani velikim osmijesima.

Vatreni Badelj Junior rodio se u petak, 20. srpnja. Hrvatski 29-godišnji veznjak inače je bivši igrač Fiorentine u potrazi je za novim klubom kao slobodan igrač, a dok ga ne nađe šali se da je na porodiljnom dopustu. Otac Badelj dao je svom sinu ime kao uspomenu na svog prijatelja i suigrača Davidea Astorija, kapetana Fiorentine, čija ga je nedavna smrt u snu strašno pogodila jer je bio njegov najbolji prijatelj, a nogometaš je održao i emotivni govor na njegovom sprovodu.

Tata Badelj je pri izlasku iz poznate zagrebačke poliklinike nosio sina jedinca s posebnom pažnjom, a majka Martina, inače pijanistica i ljubiteljica klasične glazbe je odjenula maslinastu haljinu s džepovima koju je kombinirala sa sportskim tenisicama.

Zagreb, 250718. 
Poliklinika Podobnik.
Nogometas Milan Badelj dosao u rodiliste po zenu i dijete. Badelj junior se zove Jona Davide.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Srdjan Vrančić / CROPIX
Nogometaš Milan Badelj dosao u rodilište po ženu i dijete

Sin je stigao nakon deset godina veze, a supružnici ne mogu biti sretniji. Badelj je sve iznenadio kada je odlučio otići iz talijanskog nogometnog kluba Fiorentina, a iako je nakon prvenstva dobio bolje uvjete od kluba, a sreća nakon finala je bila ogromna.

'Mislim da živim u paralelnom svemiru. Ponekad pogledam u raspored turnira i mislim si: Oh, mi smo ti koji smo u finalu s Francuskom. Pa to je ludo!", rekao je prije finala Badelj, a tek sad će tek krenuti dani sreće, veselja i nespavanja.

Linker
02. svibanj 2024 08:30