LJUBAVNICI...

Sreća nakon razvoda više nije tajna: Novi par na domaćoj estradi potpuno je nerazdvojan!

Novi glazbeno-ljubavni par Antonija Šola i Mario Regelja dokaz je da se iz prijateljstva može roditi prava ljubav koja je frontmenu benda Ljubavnici došla u teškom životnom trenutku.

Glazbenica Antonija Šola i frontmen benda 'Ljubavnici' Mario Regelja potpuno su nerazdvojni – imali su to prilike vidjeti svi oni koji su se proteklog vikenda zatekli na koncertu Saše Lozara koji je otvorio "Ljeto u Samoboru”. Nerazdvojni glazbeni par tijekom cijele večeri držao se za ruke i nježno pjevušio pjesme ne mareći za poglede znatiželjnika.

Dugi niz godina su suradnici i prijatelji, a tek nedavno se između njih dogodila ljubav. Upravo je glazba spojila ovaj simpatičan par. Naime, Antonija Šola i Mario Regelja zajedno su napisali pjesmu "Lijepa ženo Dalmatinko" za njegov bend 'Ljubavnici', a čini se da im inspiracije za to nije nedostajalo.

NOVA LJUBAV Antonija Šola u vezi s bivšim Severininim zaručnikom

Naime, nova ljubav zasigurno je dobro došla glazbeniku u jednom od težih životnih perioda. Nakon razvoda s bivšom suprugom, sreću je pronašao s glazbenicom koja mu je postala inspiracija za nove ljubavne pjesme.

Antonija Šola vraća se i progovara o javnoj tajni: ‘O meni ne znate ništa‘

''Antonija i ja smo zajedno i baš nam je lijepo, provodimo puno vremena zajedno, pišemo pjesme, uživamo. Nakon godina poznanstva, suradnje koje smo imali i pjesama koje smo pisali došlo je do ovoga. Pronašli smo se, baš smo jako slični, imamo puno toga zajedničkog, puno tema za razgovor i za rad”, izjavio je Mario Regelja za In Magazin.

Da ljubav nije tajna znamo već gotovo mjesec dana kada su njihove zajedničke fotografije objavljene na Instagramu uz nježne poljupce i riječi koje joj je napisao glazbenik: „Hej, lijepa ženo... Uz ovakvu podršku sve je lako!”

Linker
14. ožujak 2024 06:49