osmijesi sve govore

Sretni i zaljubljeni: Filip Juričić i zaručnica predahnuli od roditeljskih obveza kako bi uživali u druženju

Prije tri godine dobili su sina Lava koji je njihovo prvo zajedničko dijete. Kako oboje imaju djecu iz prijašnjih veza, snašli su se u roditeljskim obvezama, no nisu zanemarili i druženje kao par.

Jučer je u Gradskom kazalištu Komedija svečano otvoren Klub Kazališta Komedija koji je zamišljen kao mjesto druženja te spoja glazbenih večeri s autorskim projektiva članova Komedije. Klub je upravo zato otvoren prigodnim programom - goste su cijelu večer zabavljali članovi Komedijinog asambla, a među gostima bili su i glumac Filip Juričić i njegova zaručnica Nika Dogan.

Ovo je bila odlična prilika da se malo podruže kao par jer su se u protekle tri godine najviše posvećivali njihovom djetetu, sinu Lavu, kojeg su dobili 2018. Oboje su bili vidno dobro raspoloženi pa su bez zadrške pozirali našim fotografima.

Medicinska sestra i glumac u vezi su od 2017. godine, a Filip je nekoliko puta izjavio da mu je ona potpuno promijenila život. Ipak, nije poznato kako su se točno upoznali jer to glumac želi zadržati za sebe.

image

Filip Juričić i Nika Dogan

KAZALIŠTE KOMEDIJA

Čitajte i: Umorni, ali sretni: Filip Juričić i njegova zaručnica dobili prvo zajedničko dijete

Iako još nisu stali pred oltar, poznati par to nimalo ne brine. Kako je izjavio jednom prilikom u intervjuu za Gloriju, vjenčanje ih neće promijeniti, a otkrio je i da se odlično slaže s ostatkom njegove obitelji.

"Nika se sjajno uklopila i s mojima kliknula na prvu. Sa svima se sjajno slaže. Postala je dio obitelji", rekao je Filip koji iz veze s profesoricom hrvatskog Mateom Roščić ima 14-godišnjeg sina Jana.

O vjenčanju još ne razmišljaju

S Nikom dijeli ljubav prema sportu, ali i umjetnosti. Od početka veze su zajedno išli na predstave, a to vole i danas. Da je njihova veza ubrzo postala ozbiljna bilo je jasno kada se Nika ubrzo nakon početka ljubavi uselila u njegov stan. Kada je sin Lav došao na svijet, brzo su se uskladili u roditeljskim obvezama jer i Nika iz prijašnje veze ima kći, Lotu.

O vjenčanju, kako su otkrili neposredno prije rođenja Lava, ne razmišljaju niti se njime opterećuju.

"To može biti sutra, za mjesec dana ili za godinu. Nevažno. Jedan papir i jedno ‘da’ ne mogu promijeniti ono najdragocjenije što imamo i što smo pronašli - jedno drugo", rekao je Filip Juričić za Gloriju.

Inače, Klub Kazališta Komedija nekada je bio Jazz & Cabaret klub Kontesa, a na otvorenju su prisustvovali i glumica Sandra Bagarić, Mila Elegović, Dea Presečki, redatelj Ivan Leo Lemov, sopranistica Danijela Pintarić, glumac Fabijan Pavao Medvešek, Ivan Magud i drugi.

image

Sandra Bagarić, Ivan Leo Lemov, Danijela Pintarić.

RONALD GORSIC/CROPIX
image

Dea Presečki, Fabijan Pavao Medvešek, Ivan Magud.

RONALD GORSIC/CROPIX
Linker
27. ožujak 2024 21:40