Modni mačak

Stajliš frajer: Modne poslastice Lewisa Hamiltona nizale su se i na posljednjoj utrci u Miamiju

Miljenika Formule 1 zateklo je neugodno iskustvo zbog zabrane nošenja nakita prilikom utrke, no dramatičnu je situaciju uspio zasjeniti fantastičnim outfitima.

Lewis Hamilton pojavio se na Miami International utrci nakon najave da će se možda morati povući iz natjecanja. Naime, tridesetsedmogodišnji šampion Formule 1 ranije se sukobio s nadređenima nakon što mu je rečeno da je tijekom utrka zabranjeno nositi piercinge. Hamilton je odgovorio kako se njegova dva piercinga više ne mogu ukloniti, ali je odbio otkriti na kojem se dijelu tijela nalaze. Inače, prilikom utrka zabranjeno je nositi ikakav nakit, a u to je uključen i piercing.

I dok su iz Formule 1 razbješnjeni njegovom odlukom o stavljanju piercinga, javnost ga podržava i obožava. Miljenik među vozačima F1 mnogima je drag upravo zbog svoje jednostavnosti kakva se može vidjeti u gotovo svakom njegovom intervjuu, a maksimalno je pristojan i kada mu se postavljaju najprovokativnija pitanja.

No, mnogi ga ipak najviše obožavaju zbog podržavanja dobrotvornih organizacija za djecu i životinje, a rado pratimo i njegov modni izričaj koji je na posljednjoj utrci došao u prvi plan.

Hamilton je, dakako, našao još jedan način kako proći nezapaženo te je na događaju zadivio zanimljivim modnim kombinacijama, a među najzapaženijima je bio monokromatski look u boji fuksije.

image

Hamilton je, dakako, našao još jedan način kako proći nezapaženo.

ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Naime, Lewis je osim matching kompleta, nosio i tenisice u istoj boji, a odjevne komade potpisuje modna kuća Valentino koja je na posljednjoj reviji u Parizu najavila ružičastu kao veliki nadolazeći trend.

Čitajte i: Još jednom pomela sve oko sebe: Zendaya je bila glavna zvijezda pariškog Tjedna mode

image

Nezapaženo nije prošao ni njegov crveno-bijeli look.

SIPA/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

Nezapaženo nije prošao ni njegov crveno-bijeli look. Naime, Lewis je oduševio u trenirci efekta kože koja je otkrivala njegov torzo, a stylish izdanje zaokružio je visokim tenisicama i sunčanim naočalama Off White Virgil.

Lewis je, ipak, posebno zablistao u ljubičastom odjelu ispod kojega je nosio gornji dio trenirke te ovu kombinaciju doveo do nove razine. Kombinaciju potpisuje modna kuća Louis Vuitton, a Hamilton je za ovo svečano-casual izdanje izabrao bijele tenisice i sunčane naočale vlastitog brenda s ljubičastim staklima.

Nakon što je svojim outfitima zadivio sve prisutne, miljenik F1 zabavljao se u društvu prijatelja, među kojima su bili Michael Jordan, Tom Brady i David Beckham, a veseli trkač činio se raspoloženim kao da se neugodna situacija s nakitom nije ni dogodila.

Linker
20. travanj 2024 09:03