veselje u njemačkoj

Stigao Petar! Rukometaš dobio sina pa iz rodilišta pohitao ravno na utakmicu

U domu rukometaša Krešimira Kozine još se uvijek slavi. Početkom mjeseca, njegova je supruga Petra rodila njihovo drugo dijete, a sin je ime dobio - po mami.

Iako se Kauboji nisu kvalificirali za nastup na Olimpijadi, Krešimir Kozina (30) kući se ipak vratio sretan. Jer u njegovu domu u Njemačkoj, gdje igra za klub Frisch Auf Göppingen, čekao ga je novi član obitelj. Supruga Petra (30), s kojom ima dvoipolgodišnju kćerkicu Magdalenu, 6. ožujka je na svijet donijela sina Petra.

image
U dom rukometaša stigao je sin Petar
GORAN ŠEBELIć/CROPIX

"Rodila sam u Göppingenu, kao i Magdalenu, a kako je termin bio 10. ožujka, kad je Krešo trebao biti s reprezentacijom, nadali smo se da će beba stići malo ranije da može prisustvovati porođaju. Mnogo mi je značilo to što jest, no prije ulaska u bolnicu oboje smo napravili brzi test na koronu. Petar je rođen oko pet ujutro, a Krešo uopće nije spavao. Nakratko je došao kući i najprije otišao na utakmicu protiv kluba Rhein-Neckar Löwen, a nakon toga je sjeo na avion za Zagreb", govori Petra, dodajući kako je utakmice pratila s djecom i majkom Dinkom, medicinskom sestrom koja je u Njemačku doputovala iz Rijeke na dva tjedna.

Krešo je putem kratkih videopoziva vidio djecu i popričao s kćeri koja ga je podsjetila što joj mora donijeti na povratku.

image
GORAN SEBELIC/CROPIX

"Petar je mirna beba, ali nema veze ako se to promijeni. Već smo to prošli s njegovom živahnom sestrom pa nema iznenađenja", smije se Petra, koju je suprug u rađaonici nagovorio da sina nazovu po njoj.

Linker
21. travanj 2024 23:08