Sreći nema kraja

Stigla prinova: Ljupka Gojić Mikić rodila treće dijete!

Najpoznatija hrvatska manekenka u Zagrebu je rodila treće dijete - u obitelj Ljupke Gojić Mikić i Mihaela Mikića stigla je još jedna kći!

Najpoznatija hrvatska manekenka u Zagrebu je rodila treće dijete - u obitelj Ljupke Gojić Mikić i Mihaela Mikića stigla je još jedna kći!

Nakon devet godina provedenih u Hiroshimi, Ljupka Gojić Mikić (35) s kćerima Milom Amelie (5) i Janom Siennom (7) vratila se u Zagreb kako bi dočekala dolazak treće prinove. Na svijet je danas stigla djevojčica Mari Dana koju je manekenka dobila u braku s nogometašem japanskog kluba Sanfrecce Mihaelom Mikićem (37). Sretne vijesti na svojem je Facebook profilu objavio agent manekenke Hamed Bangoura, vlasnik Midikenna. "Kao da je jučer imala 12 godina i došla na naš tečaj, a danas je već treći puta majka. Nema zime za Midikenn...Postao sam "crni deda". Još jednom.. Čestitamo Ljupka Gojić Mikić i Mihael Mikić i hvala kaj sad imamo tri nove prelijepe curke. Iskrene čestitke obitelji Bangoura i kompletne ekipe iz Midikenna."

Uzbudljiva jesen za četveročlanu obitelj započela je preseljenjem iz japanskog doma u onaj zagrebački, a s dolaskom novog člana u obitelji počinju neke druge slatke brige. - Pitam se jesam li sebična. Pitam se kako će reagirati nakon mjesec, dva dana. Hoće li se zaželjeti vratiti kući, u Japan. Mika i ja pričamo s njima, o preseljenju govorimo kao o normalnoj stvari, kako će ih u Zagrebu čekati prijatelji, ujak, naše obitelji... Ali one su toliko vezane za svoje prijatelje ovdje, one su odrasle u ovoj kulturi, ovdje je njihov svijet. Opet, svjesna sam da će se prilagoditi, ali mi je žao, jer nema povratka. Ovo je njihovo. Veselim se svojim prijateljima, ali ih njima oduzimam. Guši me to... – bila je iskrena Ljupka Gojić Mikić u intervjuu za Slobodnu Dalmaciji, a kao posvetu njihovom drugom domu i godinama provedenim u Zemlji izlazećeg sunca, djevojčica nosi japansko ime.

Prijateljice sretne majke - Marija Bišćan i Damira Katarina Milićević na Instagramu su se pohvalile još jednom curicom u društvu, objavivši fotografiju iz rodilišta, a u posjet je stigao i brat manekenke Dado Gojić.

A post shared by Damira (@personaltrainerdamira) on

Linker
28. travanj 2024 03:37