Nevena Rendeli i suprug Mak Vejzović s kćerima Leom i Mare
 Davor Matota
BLIZANKE JE ČEKAJU DOMA

Stigla treća djevojčica: Nevena Rendeli pohvalila se iz rodilišta

Djece nikad dosta - izjavila je voditeljica kada je u srpnju ove godine potvrdila da će se njihovoj obitelji pridružiti još jedna djevojčica, a za svoju treću curicu odabrali su ime Vita.

- Dobro jutro živote, dobro jutro Vita - napisala je voditeljica Nevena Rendeli Vejzović (37) uz fotografiju iz bolničkog kreveta u kojem u naručju drži svoju novorođenu kći. Treća djevojčica je u obitelj Rendeli Vejzović stigla 28. studenoga, a kod kuće je čekaju dvije sestre blizanke - jednogodišnje Mare i Lea.

Vijesti o drugoj trudnoći, Nevena je potvrdila samo nekoliko dana nakon što su njezine blizanke proslavile prvi rođendan i priznala da ih je sve to iznenadilo.

- Nakon prvotnog šoka naravno da smo svi sretni. Izgleda da kod nas iznenađenja nikad dosta. Ni djece! - rekla je tada presretna voditeljica za portal Gloria.hr. Nevena godinama prije trudnoće s blizankama nije mogla zatrudnjeti te je imala i jednu izvanmaterničnu trudnoću. Njezine su dvije djevojčice, koje su ljetos napunile godinu dana, začete pomoću medicinski potpomognute oplodnje pa da će devet mjeseci nakon poroda ponovno ostati trudna nije niti sanjala.

Spica / Zagreb 22.09.2017. / foto: Davor Matota / Nevena Rendeli Vejzovic i suprug Mak Vejzovic i kcerke Lea i Mare
Davor Matota
Nevena Rendeli i suprug Mak Vejzović s kćerima Leom i Mare

Spica / Zagreb 03.11.2018. / foto: Davor Matota / Nevena Rendeli Vejzovic i kcerke Lea i Mare
Dabor Matota

Prva trudnoća s blizankama bila joj je mnogo teža: posljednja tri tjedna u bolnici je čuvala trudnoću, a blizanke su stigle mjesec dana prije termina te provele još dva tjedna na odjelu babinjača kako bi dosegle potrebnu kilažu. S Vitom, pak, je bilo posve drugačije: još prije par dana Nevena je šetala Dežmanovim prolazom i uživala u prvim nagovještajima adventskog razdoblja. Iako nije prije rođenja htjela otkrivati koje ime su ona i suprug Mak odabrali za treću djevojčicu, dala je naslutiti da će se rimovati s imenom Gita, koje je bilo njezina želja, ali su na kraju ipak dogovorili da će se Lei i Mare pridružiti Vita.

Bojana Gregorić Vejzović
Nevena Rendeli Vejzović u šetnji s Leom i Mare

Linker
12. travanj 2024 20:16