Čestitamo!

Stigla velika sreća u obitelj Vlašić: Nikola postao otac, njegova Ana rodila zdravog dječaka kojemu su dali divno ime

Osim što je slavio na terenu nakon gola protiv Škotske, hrvatski reprezentativac slavi i privatno. Po prvi put je postao otac!

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić dobio je tijekom priprema za utakmicu protiv Španjolske divnu vijest - njegova supruga Ana rodila je njihovo prvo dijete. U obitelj Vlašić stigao je maleni Noa, javlja 24sata.

Ana i Nikola vjenčali su se prošlog mjeseca u crkvi sv. Lovre u Splitu. O trudnoći i prinovi Nikola nije javno pričao, privatnost strogo čuva za sebe, a to poštuje i cijela njegova obitelj.

Iako je njegova sestra Blanka Vlašić otišla podržati brata i navijati za hrvatsku reprezentaciju u Kopenhagen, javila nam se na telefon, no nije željela ni negirati ni potvrditi da je dobila nećaka.

Iako se o odnosu Nikole i Ane ne zna puno, poznato je da je s Nikolom u vezi više od pet godina i da se zbog njegove karijere preselila u Moskvu, gdje on igra za klub CSKA.

Čitajte i: Stiže prinova u obitelj! Brat Blanke Vlašić u tajnosti se vjenčao s dugogodišnjom djevojkom

Joško Vlašić je nakon utakmice između Hrvatske i Škotske, na kojoj je Nikola zabio prvi gol, oduševljeno komentirao uspjeh svog sina.

"Presretni smo zbog Nikole! Dao je stvarno super gol, a i cijela utakmica bila je odlična. Utakmicu smo gledali svi skupa, kod nas. Bila je i Blanka s nama, i toliko smo navijali da smo 'izderali grla'", priča sretni otac i dodaje da su s Nikolom dogovorili da neće putovati na sve utakmice. "S Nikolom smo se dogovorili da nećemo putovati na utakmice, osim ako Hrvatska dogura daleko. Ako budemo igrali polufinale, Nikola je obećao da će po nas poslati privatni avion", zaključio je Vlašić.

Čitajte i: Zvijezda reprezentacije! Joško Vlašić otkrio nam je koje je obećanje obitelji dao Nikola koji će ovih dana dobiti i dijete

Linker
25. travanj 2024 18:46