novo-staro lice

Stiglo je pojačanje u ekipu emisije Dobro jutro, Hrvatska! Vratila se nekadašnja voditeljica

Ivana Debeljak, koja je 2017.godine predstavljena kao nova voditeljica emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska‘ na toj se poziciji zadržala kratko te je potom prebačena u odjel Novih medija. No, od prosinca je Ivana ponovno dio tima emisije.

Jedan od najdugovječnijih projekata HRT-a čija je šefica Ana Milić ponovno je pozvao Ivanu da im se pridruži u tim, a iako je trenutno radi kao reporterka, uskoro joj planiraju dodijeliti i voditeljsku palicu pa će tako Zlata Muck, Doris Pinčić i Maja Ciglenečki dobiti pojačanje, piše Slobodna Dalmacija.

Čitajte i: Gafovi u jutarnjem showu ‘Dobro jutro, Hrvatska‘ postali su redoviti: Lascivni komentari, kadrovske smjene, stilske svađe...

Simpatična Slavonka u televizijskim je vodama od 2008. godine, radila je u emisijama poput 'Potrošačkog koda', 'Vijesti iz kulture', 'Riječ i život', 'Mir i dobro', 'Evergreen' i 'Rizzi bizzi'. Neko je vrijeme bila i na CMC televiziji i RTL-u. U osnovnoj je školi svirala tamburicu i klavir te godinama pohađala satove plesa.

image
FOTOGRAFIJE: HRT
image


Ekipa HRT-ove emisije Dobro jutro Hrvatska

FOTOGRAFIJE: NEJA MARKICEVIC/CROPIX CROPIX

- Uvijek vidim ono što sam mogla bolje. No jako volim čuti objektivno mišljenje i posebno konstruktivne kritike drugih. Ako ih ne dobijem, onda pitam mamu, jer je ona ta koja sve pomno prati i uvijek mi iskreno kaže što joj bilo okej, a što nije, dok recimo tati sve uvijek bude dobro. A sestra je ipak moja najveća podrška. Roditelji su, koliko god da im nije bilo drago što sam odabrala ovaj posao, ipak uvijek uz mene. I više mi ni ne govore da promijenim posao, jer kad vide da je ipak to ono što me najviše usrećuje, sretni su i oni - rekla je jednom voditeljica čiji će povratak u 'Dobro jutro' zasigurno razveseliti vjerne gledatelje ove HRT-ove emisije.

Čitajte i: Treslo se u studiju ‘Dobro jutro, Hrvatska‘, no glazbeni gost ostao je pribran, voditelji mu zahvalili

Linker
18. travanj 2024 15:49