radila s njima godinama

Stilistica otkrila prljavo rublje slavnog boy benda: ‘Svi završe u svađi, u krevetu ili jedno i drugo‘

Žena koja je s popularnim bendom ‘One Direction‘ radila od njihovih početaka pa do raspada ima najbolji uvid u to kakvi su odnosi vladali i kako su se popularni dečki odnosili prema svojim curama.

Sve ono čega se prosječan roditelj boji kada je u pitanju moguća 'zvjezdana' karijera njihovog talentiranog podmlatka, prema riječima jedne od svjedokinja megapopularnog boy benda je - istina. Bivša stilistica One Directiona Lou Teasdale iskreno je progovorila o vrućim zakulisnim događanjima na turnejama, a otkrila je i da je istinita predrasuda kako svi spavaju sa svima.

Ova 37-godišnjakinja u prosjeku je starija i više od 10 godina od članova benda, a njen savjet za zadržavanje posla je da suradnici ne idu u krevet sa zvijezdama. Lou je otvoreno o svemu progovorila u podcastu "Sex, Lies And DM Slides", a njezin zaključak je bio da "svi završe u svađi, u krevetu ili jedno i drugo".

Petorica mladića Niall Horan, Liam Payne, Zayn Malik, Harry Styles i Louis Tomlinson vinuli su se u zvijezde zahvaljujući showu "X Factor" 2010. Bend "One Direction" postigao je ogromnu slavu, bili su petorka dok 2015. Zayn nije otišao. One Direction imao je čak četiri svjetske turneje, od čega su dvije bile stadionske. Nakon toga su 2016. objavili da će se svaki član posvetiti svojoj karijeri.

Na sreću svih razočaranih obožavatelja i obožavateljica stilistica Lou sada je otkrila i više nego se itko mogao nadati o tome kako je izgledao život na turneji s mladim zvijezdama.

Mudra odluka

"Ja sam s njima bila od samog početka do samog kraja, tako da mislim, jednostavno ne možete spavati s njima. Vrlo je važno zadržati posao. Neki ljudi bi došli, kao asistenti ili slično, mislili bi da im se dogodila ljubav - ali nije - to je bio najbrži način da izgubiš posao. Tad bi oni imali novu curu, ona bi bila tamo i ne žele vas vidjeti u istoj prostoriji", opisala je Lou 'zvjezdani' tretman koji su dobivale kolegice koje bi se upustile u romansu s pjevačima.

Osim toga brbljava stilistica, otkrila je i djelić atmosfere u kojem su radili svi oni i koji se nisu zaljubljivali. "Svi su znali sve o svima i tuđim poslovima. To je bilo kao da radite u uredu. Na kraju su se svi isposvađali ili bi počeli spavati zajedno, ili oboje. Svi znaju svačija sr*** - tako vam to ide", iskrena je bila Lou.

Iako se i za nju govorilo da je poklekla šarmu 26-godišnjeg Harryja Stylesa u tijeku njihove poslovne suradnje, Lou je to oštro pobila. "Ne, nikad nisam hodala s niti jednim od njih... Oni su svi dosta mlađi od mene tako da smo sve držali na prijateljskoj razini", objasnila je stilistica.

Linker
20. travanj 2024 03:38