lijepe vijesti

Stiže drugo dijete! Antonija Mišura Sandrić dirljivim fotografijama otkrila da je trudna, a nije skrivala ni spol bebe

Naša bivša košarkaška reprezentativka čeka svoje drugo dijete. Antonija Mišura Sandrić sretnu vijest podijelila je s prijateljima i obožavateljima na Instagramu.

Antonija Mišura Sandrić objavila je da je ponovno trudna. Naša košarkašica i bivša reprezentativka sa suprugom Markom Sandrićem čeka drugo dijete, a njihova mezimica Tara postat će starija sestra. U dirljivoj objavi Antonija je sretnu vijest podijelila s prijateljima i obožavateljima na Instagramu. Otkrila je da je u 17. tjednu trudnoće, a odmah je podijelila i informaciju o spolu bebe.

"Što mislite, je li braco ili seka? Pogledajte sami, jer mi smo se baš iznenadili! Moja curica uskoro će biti starija seka", napisala je raznježena Antonija. U seriji fotografija otkriveno je da ovog puta nosi dječaka. Ako je suditi prema komentarima, malena Tara bila je najnestrpljivija na otkrivanju spola bebe koja stiže.

Čitajte i: ‘Svi mi kažu da je moja slika i prilika!‘ Jednogodišnja kći prekrasne Antonije sve joj više nalikuje

Podsjetimo, supružnici Sandrić su sredinom kolovoza proslavili šestu godišnjicu braka, ali i 16 godina veze. "Izabrala sam tebe i tebe ću uvijek birati iznova. Bez pauze, bez dvojbe, u otkucaju srca. Uvijek ću nastaviti birati tebe, napisala je na Instagramu tada Antonija svom suprugu.

Čitajte i: Omiljena sportašica Antonija Sandrić raznježila emotivnom posvetom suprugu: ‘Uvijek iznova biram tebe‘

33-godišnja Antonija djevojčicu Taru na svijet je donijela u veljači 2020. godine u šibenskoj bolnici. Ni tada jedna od najljepših hrvatskih sportašica nije skrivala da želi još jedno dijete. U razgovoru za Gloriju svojedobno je otkrila da joj je želja imati dvoje djece, a sada će se njezin san i ostvariti, a tati Marku doći će pravo malo pojačanje!

Linker
16. travanj 2024 20:34