AKCIJA DO KRAJA

Stiže filmski hit godine: Objavljen trailer za dosad najskuplji Netflixov film

Premijerno će se prikazati 15. srpnja u kinima, a zatim tjedan dana kasnije stiže na Netflix.

Ryan Gosling bježi od Chrisa Evansa. Barem u novom Netflixovom špijunskom trileru The Gray Man.

Prvi trailer za film Joea i Anthonyja Russoa, inače redatelja Osvetnika: Endgamea, objavljen je u utorak, a prikazuje Goslinga kao agenta CIA-e koji se bori protiv svog nepokolebljivog bivšeg kolege kojeg tumači Evans.

Film je snimljen prema scenariju koji je Joe Russo napisao zajedno s Christopherom Markusom i Stephenom McFeelyjem, a temelji se na istoimenom romanu Marka Greaneyja iz 2009. godine.

Radnja filma se vrtio oko CIA-inog najvještijeg plaćenika poznatog kao Court Gentry aka Sierra Six (Gosling) koji slučajno otkrije tajne mračne agencije te sam postaje meta. Progone ga po cijelom svijetu psihopatski bivši kolega Lloyd Hansen i međunarodni ubojice.

U traileru se pojavljuju i Ana de Armas i Regé-Jean Page, na veliku radost brojnih obožavatelja.

"Teško je pronaći nekoga na razini Chrisa Evansa koji bi utjelovio ulogu ovakvog zlikovca", rekao je 50-godišnji Joe za EW povodom novog filma.

"Zato dosad nismo imali film s Ryanom Goslingom protiv Chrisa Evansa. On je sad u nekom periodu kada mu je zabavnije glumiti zlikovca nego heroja, tako da smo dobili film u kojem se dvije velike filmske zvijezde bore jedna protiv druge", nastavio je pa dodao: "Oni su vrlo komplicirani likovi s konkurentnim planovima, a to je borba do smrti."

Snimanje je trebalo započeti 18. siječnja 2021. u Long Beachu u Kaliforniji, ali je odgođeno za 1. ožujka.

Page je snimanje svoje uloge završio unutar prvog mjeseca snimanja. Film je sniman u Europi, u češkom Pragu te francuskom Châteauu de Chantilly.

S proračunom od 200 milijuna dolara, ovo je najskuplji film koji je Netflix ikada napravio.

Linker
19. travanj 2024 07:13