misteriozna trudnoća

Što se događa? Ugledni magazin piše da je Pippa Middleton rodila, britanski tabloid u šoku

Mlađa sestra Kate Middleton ima dvoje djece, sina Arthura od tri godine i jednogodišnju kćer Grace.

"Pippa Middleton i James Matthews službeno imaju peteročlanu obitelj. mlađa sestra Kate Middleton rodila je svoje treće dijete - djevojčicu - prije nekoliko tjedana, saznaje People", tom je rečenicom američki magazin People objavio vijest o novom članu šire britanske kraljevske obitelji.

Prisjetili su se dana kad se Pipin trudnički trbuh nazirao ispod zelene haljine tijekom koncerta "Party at the Palace" u čast platinastog jubileja kraljice Elizabete, prije nešto više od mjesec dana. Bila je u društvu supruga, ali i brata Jamesa Middletona i njegove supruge Alizée Thévenet.

image

Pippa na koncertu povodom kraljičinog jubileja

MIRRORPIX/PROFIMEDIA

Novorođena djevojčica je šesto unuče Carole i Michaela Middleton i još jedna mala rođakinja princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa.

Ništa tu ne bi bilo čudno, magazin People često ima vijesti zahvaljujući svojim tajnim izvorima, bliskim prijateljima i suradnicima neke zvijezde i te vijesti uvijek ispadnu točne. No ono što čudi u cijeloj priči je da je istovremeno jedan od najinformiranijih britanskih tabloida, u blagom ‘šoku‘ zbog toga što im je ova vijest iz njihove zemlje izmakla pred nosom.

Čitajte i: Poseban sjaj i trbuščić potaknuli pitanja: Pippa Middleton zablistala tijekom proslave jubileja

"Glasine o trudnoći Pippe Middleton ponovno su aktualne, nakon što je američki magazin objavio da je rodila djevojčicu", piše Daily Mail.

image

Pippa Middleton snimljena prošlog tjedna u šetnji Londonom

MEGA/PROFIMEDIA

Zatim su se prisjetili Pippinog pojavljivanja na kraljičinom jubileju "u predivnoj zelenoj haljini koja je sakrivala ono što je izgledalo kao trudnički trbuščić".

Također su se prisjetili kako su upravo oni objavili da je Pippa "u visokom stadiju trudnoće" zbog čega je obitelj "oduševljena" te da su potrošili 15 milijuna funti na novu obiteljsku kuću u Berkshireu. Iako su prošlog tjedna tvrdili da je Pippa vidljivo trudna, ovog tjedna, mnogo opreznije iznose vijesti vezane uz kraljevsku šogoricu.

Linker
03. travanj 2024 10:02