RUŽIČASTO JE IN

Stoji joj fantastično: Lejla Filipović zna kako nositi odvažno pink odijelo

Bivša Miss Hrvatske u modnim kombinacijama nikada ne griješi, a na modnim eventima je rado viđeno lice.

Zaljubljenica u modu Lejla Filipović još je jednom pokazala zašto svojom pojavom oduzima dah gdje god da se pojavi, a ovog vikenda je otišla korak dalje s modnim odabirom. Tijekom produženog vikenda prisustvovala je eventu za koji je odjenula pink odijelo i zablistala.

image

Lejla Filipović

Elvir Pandžić

Kako bi na svakom koraku izgledale dotjerano i elegantno, dizajner, stilist i vlasnik brenda DeLight Ivan Friščić nedavno je predstavio proljetnu kolekciju, a upravo je Lejla izabrala njegovu pink kreaciju za ovu prigodu.

Od casual izadnja, do glamuroznih haljina, Lejli ništa nije strano, a za proslavu Severininog pedesetog rođendana u zagrebačkom Mintu nosila je kreaciju hrvatske dizajnerice Kristine Burje.

''Savršen birthday party, u isto tako savršenom kompletu'', napisala je trendseterica ispod fotografije na kojoj pozira u blistavom kombinezonu.

Vječna zaljubljenica u modu obožava i kreacije zadarske dizajnerice Martine Ješe, a upravo za modni brend Cataleya bila je zaštitno lice. U nastavku smo izdvojili nekoliko komada koji bi vam mogli poslužiti kao inspiracija.

Linker
22. travanj 2024 10:27