dolijao

Sudac je bio oštar! Bivši muž Britney Spears mora odgovarati za skandal koji je napravio na njezinom vjenčanju

Skupljeno je dovoljno dokaza protiv Jasona Alexandera, koji je nepozvan upao na vjenčanje pop zvijezde, te će mu se uskoro suditi.

Bivši suprug Britney Spears, Jason Alexander, s kojim je bila u braku svega tri dana, ranije se izjasnio kako nije kriv za neovlašteni upad na posjed, zlostavljanje i vandalizam.

Ipak, na dvosatnom pripremnom ročištu u ponedjeljak, sudac okruga Ventura David Worley rekao je da 40-godišnji Alexander treba odgovarati za optužbe. Incidentu je svjedočio zaštitar Richard Eubler koji je spriječio bivšeg supruga pop zvijezde da upadne na vjenčanje te ga oborio na pod.

image

Jasona je svladao zaštitar nakon što je pokušao upasti na imanje pop zvijezde.

TMZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Na sudu je ispričao da je Alexander pokušao ući u Spearsinu spavaću sobu koja je bila zaključana. Tada se suočio s njim i navodno su se posvađali. Osim toga, Alexander je pokušao ući na imanje još nekoliko dana prije vjenčanja, no nije uspio.

Čitajte i: Britney Spears vratila se na Instagram, fanovima se hvalila najvećom novošću u svom životu

Nakon uhićenja, Jasonu je sudac odredio jamčevinu od 100 tisuća dolara, a dobio je i zabranu prilaska Britney Spears od najmanje 100 metara s trajanjem od tri godine.

Spears i njezin fitnes trener Sam Asghari vjenčali su se 9. lipnja na intimnoj ceremoniji na pjevačičinom luksuznom imanju pred nekoliko desetaka uzvanika među kojima su bila i poznata lica poput Selene Gomez, Drew Barrymore, Paris Hilton i Madonne. Alexander se tog dana javio uživo na Instagramu ispred Spearsine kuće te rekao da je tamo da upadne na vjenčanje.

image

Britney Spears i Jason Alexander u mladosti.

SPLASH NEWS/SPLASH/PROFIMEDIA

Jason Alexander i Britney su prijatelji iz djetinjstva, a on je bio njezin prvi suprug. Vjenčali su se u Las Vegasu u poznatoj kapelici Little White Wedding Chapel, no trajali su samo tri dana prije nego su razvrgnuli zajedništvo.

Linker
18. travanj 2024 19:02