Instagram
nitko sretniji!

Supruga Stipe Božića u velikom stilu otkrila spol djeteta

Stjepan Božić i njegova supruga Petra Maričić svega nekoliko mjeseci nakon vjenčanja objavili su da čekaju prvo zajedničko dijete, a ona se dva tjedna nakon objave da je trudna pohvalila i kojeg je beba spola.

Proslavljeni hrvatski boksač Stjepan Božić svoju je Petru pred oltar odveo u veljači, a odmah nakon svadbe i na medeni mjesec u romantični Pariz. Osjećaj medenog mjeseca za njih se samo nastavio, jer su već u svibnju doznali da će za manje od devet mjeseci postati roditelji! Petra je u prvom tromjesečju trudnoće i čim je saznala spol, potrudila se kako će to objaviti pratiteljima na društvenim mrežama.

Pozirala je, naime, uz ružičasti balon u obliku kolica za bebu, na kojem stoji natpis: 'It's a girl!', sjedeći na ružičastoj stolici, a pokraj nje je ružičasti stolić na kojem su raširena suknjica od tila i ploča s natpisom' Baby girl loading'. Petra pridržava i ogromnu plišanu Disneyevu Minnie Mouse.

I dok je paru ovo prvo zajedničko dijete, oboje već imaju djecu iz prošlih veza. Tako sestricu čekaju 12-godišnji Dominik, 10-godišnji Matej i trogodišnja Lucija koje je Stjepan Božić dobio u prošlim brakovima, te 12-godišnji Lucas kojeg je Petra dobila u bivšem braku. Stjepanu je ovo treći, a Petri drugi brak i ne kriju koliko su sretni zajedno i koliko ih je razveselio dolazak djevojčice.

Linker
17. travanj 2024 03:47