DAR MAR!

Suradnja s ocem! Janko Popović Volarić i njegov sin David rade zajedno

Kada bi u društvu sreli Janka Popovića Volarića i njegovog sina Davida, malo tko bi uistinu povjerovao da je riječ o tati i sinu. Naime, među njima je 18 godina razlike, ali zbog Jankovog mladolikog izgleda, nemoguće ju je primijetiti.

‘Obiteljska manufaktura... sin tonac, tata igralec‘, napisao je Janko Popović Volarić (41) pored fotografije sa sinom Davidom, snimljene na setu serije ‘Dar Mar‘ koja se emitira na Novoj tv. Janko je u njoj bio u ulozi policajca, a David radi kao ton majstor.

Otac i sin, čini se, odlično se zabavljaju zajedno radeći, ali ništa manje zabavno im nije ni kada se druže privatno. Često odlaze zajedno u kazalište, kino, ali i na koncerte. Janko je ljubitelj Damira Urbana pa je sina prije tri godine prvi puta izveo na njegov koncert. Nakon što je Davida prošlo razdoblje puberteta, postali su pravi prijatelji. Često ističe da je ponosan na sina što je izrastao u finog i poštenog čovjeka.

Zaljubljen preko ušiju! Janko Popović-Volarić pokazao zašto mu nikad nije dosadno uz novu dragu

Nimalo lako nije mu bilo odgajati sina sa samo 18 godina. Da bi ga mogao uzdržavati, zaposlio se kao grafičar u novinama. Nakon bezuspješnog pokušaja da upiše kameru, opredijelio se za glumu i od tada mu život kreće pravocrtno. Unatoč svim preprekama s kojima se suočio kao mladi tata, sa svojim jedincem ima poseban odnos, pa zna reći kako su ‘on i sin odrastali zajedno‘.

image
Otac i sin na premijeri filma Egzorcizam
Davor Matota/CROPIX

"Rano roditeljstvo ti prereže mladost i ono što ona prirodno nosi sa sobom, ali, s druge strane, nemjerljivo je ono što dobiješ zauzvrat. S jedne strane, sumanuto je u toj dobi imati dijete, ali opet, moj stari je, primjerice, u savršeno normalnim godinama dobio mene pa je bio očajan otac. Nikako nisam htio Davidu priuštiti svoje iskustvo. Ne kažem da sam se savršeno snašao, ali doista sam se trudio. Viđamo se koliko god možemo, što s obzirom na moj posao nikako nije koliko bismo htjeli, ali vrlo smo bliski. Prilično smo razvili taj odnos jedan na jedan, koji je i prijateljski, ali predstavljam mu i autoritet", ispričao je prije nekoliko godina glumac za Gloriju, a ne krije da priželjkuje još djece.

Linker
20. ožujak 2024 13:23