Pregled 2017.

Svadba na svadbu: Ove godine vjenčalo se 17 poznatih domaćih parova!

Vjenčanja na domaćem zvjezdanom nebu nizala su se jedan za drugim, početak ni kraj im se ne vidi! Eto pljuske svima koji tvrde da su ove ceromije stvar prošlosti. Donosimo tko se sve od naših poznatih vjenčao u 2017. godini.

Vjenčanja na domaćem zvjezdanom nebu nizala su se jedan za drugim, početak ni kraj im se ne vidi! Eto pljuske svima koji tvrde da su ove ceromije stvar prošlosti. Donosimo tko se sve od naših poznatih vjenčao u 2017. godini.

U travnju su se bajkovitim vjenčanjem u egzotičnom Marakešu počastili splitska manekenka Mia Franić i poduzetnik Dragan Jurilj. Mjesec kasnije, odvjetnica Antonela i Valent Sinković, zlatni veslački olimpijac, vjenčali su se u Zagrebu.

Instagram

Rukometni reprezentativac Stipe Mandalinić i njegova draga, Matea Zelić svoju su ljubav brakom okrunili također u svibnju u samom srcu Zagreba.

Ana Mihalić
Antonela i Valent Sinković

U lipnju su svi brujali o bajkovitoj vjenčanici u kojoj je uz bok svom zaručniku, nogometašu Mateu Kovačiću, pred oltar u Župi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, stala njegova Izabel Andrijanić. Svoju su sedmogodišnju ljubav brakom okrunili pred bliskim članovima obitelji i brojnim prijateljima među kojima je bilo i brojnih poznatih lica. Slavlje su upriličili u zagrebačkom hotelu Westin.

Zagreb, 170617. 
Sesvetska sela, Vocinska 1.
Vjencanje hrvatskog nogometnog reprezentativca i igraca Real Madrida Matea Kovacica i Izabel Andrijanic u crkvi  sv. Antuna Padovanskog. 
Na fotografiji: Izabel Andrijanic i Mateo Kovacic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Goršić / CROPIX / CROPIX
Izabel i Mateo Kovačić

Dan prije njih, na petak, u Umagu se oženio i nogometaš Domagoj Vida, za svoju izabranicu srca, bivšu Kraljicu Hrvatske Ivanu Gugić.

Umag, 160617.
Danas se u sredistu Umaga u crkvi Uznesenja Blazene Djevice Marije zeni hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida. Buduca supruznice mu je Ivana Gugic, manekenka, kraljica Hrvatske.
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Goran Šebelić / CROPIX
Ivana i Domagoj Vida

Njihov nogometni kolega Josip Mišić sa svojom je dragom Anom Čibarić ljetos sudbonosno 'Uzimam' izrekao u Županji, a romantično je bilo i ispred crkvice na splitskom Marjanu, gdje je svoju Anju oženio vratar Hajduka Dante Stipica.

Josip i Ana Mišić

Hrvatska rukometna reprezentativka Andrea Čović i Bjelovarčanin Dario Čanađija iz NK Rijeke oženili su se u njezinom rodnom Sinju, u crkvi Čudotvorne Gospe Sinjske, također u lipnju. U tom mjesecu vjenčao se i Dinamov igrač Mario Musa, i to sa Zagrepčankom Anitom. U crkvi Sveta Mati Slobode na zagrebačkom Jarunu razmijenili su bračne zavjete, a potom se njihovih 150 uzvanika smjestilo u restoranu Lido Heart koji pruža pogled na jezero.

Reflexion Studio

Početkom srpnja zvonila su svadbena zvona violončelistu Luki Šuliću i njegovoj odabranici Tamari Zagoranski, slavlje je bilo intimno, u Sloveniji, a kao kruna ljubavi u studenom im je živote obogatio i sinčić Val.

Instagram

U razmaku od samo mjesec dana, taekvondašice Lucija i Ana Zaninović udale su se za svoje partnere sredinom ove godine. Ani Zaninović i odabraniku njezina srca, Duji Đapiću, početkom prosinca stigla je najljepša kruna ljubavi, njihov sinčić Toma. Lucija Zaninović i Nal Kuzmanić također su postali roditelji dječaka, u studenom, a dali su mu ime Ervin.

Vjencanje Ane Zaninovic & Duje Djapic;pripreme u splitskom hotelu Park,vjecanje u Gospe od Pojisana                                                                                  180617_snimio_Sasa Buric
Saša Burić
Ana Zaninović i Duje Đapić

Domaći slikar, scenograf i glazbenik Ivica Propadalo pred oltar je u Zagrebu u rujnu odveo svoju Draganu Todorović.

Vjencanje nakon 6 godina veze, Dragana Todorovic i Ivica Propadalo 
Zagrebacka Starogradska vijecnica
Fotograf Matej Dokic 020917
Fotograf Matej Dokic

U listopadu su u Zagrebu građanski brak sklopili Mario Mamić, sin Zdravka Mamića, bivšeg izvršnog predsjednika GNK Dinama i Tia Jurčić, pokćerka Ljube Jurčića, bivšeg saborskog zastupnika i ministra. Svadbenu večeru za uzvanike upriličili su u hotelu Westin.

Instagram
Tia i Mario Mamić

HTV-ovka Tomislava Gudelj u studenom je bračne zavjete razmijenila s poduzetnikom Ivorom Vucelićem. Za mjesto vjenčanja odabrali su romantični Dubrovnik.

Hrvatski tenisač, pobjednik Wimbledona Goran Ivanišević i radijska voditeljica Nives Čanović u bračnu su luku uplovili sredinom prosinca. Za njihovu se ljubav saznalo u studenom prošle godine i nisu dugo čekali na brak.

Sredinom prosinca ove godine vjenčali su se i 58-godišnja književnica Julijana Matanović i 71-godišnji književnik Pavao Pavličić koji su svoju ljubavnu vezu započeli početkom 2016. godine. Poznati par književnika zavjete je izmijenio na intimnoj ceremoniji u crkvi Sv. Filipa i Jakova u Vukovaru.

Slavna vjenčanja u svijetu u 2017:

U svijetu se pak najpozornije pratilo vjenčanje Pippe Middleton, mlađe sestre Vojvotkinje od Cambridgea, Kate Middleton, koja se za udala u svibnju za menadžera Jamesa Matthewsa.

Pippa Middleton and her new husband James Matthews smile following their wedding ceremony at St Mark's Church in Englefield, west of London, on May 20, 2017.    REUTERS/Justin Tallis/Pool
REUTERS
Pippa Middleton i James Matthews

Holivudska glumica Jessica Chastain i njezin zaručnik Gian Luca Passi de Preposulo vjenčali su se u lipnju u Italiji.

Serena Williams, najbolja tenisačica na svijetu, udala se za suosnivača Reddita Alexisa Ohaniana, u studenom na romantičnoj ceremoniji u New Orleansu.

Najpoželjniji turski neženja, glumac Burak Özçivit, poznatiji po ulozi Bali-bega u "Sulejmanu veličanstvenom", oženio je krajem lipnja kolegicu Fahriye Evcen.

Instagram
Burak i Fahryje vjenčali su se 2017.

U tajnosti su se jesenas vjenčali bivša Viktorijina anđelica Rosie Huntington-Whiteley i glumac Jasonom Stathamom.

U svibnju se u kalifornijskom domu pred manje od 50 uzvanika na vječnu ljubav suosnivaču Snapchata Evanu Spiegelu zaklela manekenka Miranda Kerr.

Miranda Kerr releases a photo on Instagram with the following caption:
Profimedia, SIPA USA
Vjenčanje Mirande Kerr i Evana Spiegela

Linker
06. svibanj 2024 07:26