Omiljeni darovi

Svaki Božić ista ‘pjesma‘: John Legend otrkio koja dva poklona dobiva od žene iz godine u godinu

Glazbenik i bivša manekenka imaju blagdansku tradiciju koju njeguju godinama, svakih blagdana ona mu pokloni isti poklon.

U svijetu bogatih i slavnih, pjevač i njegova supruga nekadašnja manekenka ističu se svojom toplinom i iskrenošću - John Legend (41) i Chrissy Teigen (35) proživjeli su intimno tešku godinu, no to ih neće spriječiti da se ove blagdane provesele u duhu ljubavi i obitelji. John je otkrio njihovu malu tradiciju - što si poklanjaju za blagdane svake godine.

Iako imaju sav novac ovog svijeta, njihovi kolege 'pod bor' stavljaju dijamante, automobile, vile, neki čak i privatne otoke, John i Chrissy čvrsto stoje nogama na zemlji.

"Chrissy mi svake godine daje divne poklone. Prvi je najčešće torba koju mogu nositi ostatak godine. U torbu doslovno stavim sve do čega mi je stalo - laptop, telefon, punjače, putovnicu, sve vrijedno je u toj torbi. Nosim to sa sobom svugdje gdje idem, tako da me podsjeća na Chrissyn odličan ukus i njenu velikodušnost tijekom cijele godine", kazao je John.

Pogledajte video

Ogrtače obožavaju

"Također mi poklanja ogrtače. Mi smo obitelj s kućnim ogrtačima - volimo ih nositi po kući stalno. Poklanja mi stvarno dobre darove koje mogu koristiti cijelo vrijeme, u kojima se osjećam dobro i sjećam se tko mi ih je poklonio", objasnio je pjevač.

Bračni par roditelji su dvoje malene djece, a ove godine Chrissy je izgubila bebu u petom mjesecu trudnoće. Iznimno tešku trudnoću podnosila je stoički, no ništa nije moglo održati njihova sinčića Jacka na životu. Par je o svojim teškim trenucima otkriveno progovorio putem društvenih mreža i medijskih istupa.

Chrissy otvorila dušu i objasnila svaki detalj gubitka djeteta: ‘Ja sam to proživjela‘

Prvo što je objavila su bolne fotografije na kojima plače u bolnici, netom nakon gubitka bebe. Zbog toga su se našli i na meti kritika. Kasnije, kada je skupila snage i napisala veliki esej o svakom detalju tog mučnog iskustva kazala je kako je nije briga za one koji su protiv fotografiranja u bolnici.

"Ja sam to proživjela, ja sam to odabrala i više od svega, te su slike samo za one ljude koji su proživjeli isto ili su dovoljno znatiželjni da ih zanima kako tako nešto izgleda", kazala je Chrissy.

Linker
20. travanj 2024 08:50