Getty Images
sve joj ide

Sve su oči bile uprte samo u nju: Pittova draga vladala je pistom u Milanu, zasjenila je čak i Irinu

Nicole Poturalski, nova, 27-godišnja djevojka popularnog glumca, otišla je na radni zadatak bez pratnje svog dečka. Samouvjereno je prošetala pistom na prestižnom Milan Fashion Weeku i osvojila simpatije...

Svjetski poznata manekenka Nicole Poturalski pojavila se na predstavljanju kolekcije proljeće/ljeto 2021. prestižnog brenda Hugo Boss na milanskom tjednu mode, a njezin slavni dečko - popularni glumac Brad Pitt (56) joj, nažalost, nije bio u pratnji. Svejedno, sve oči su bile uprte baš u nju.

Svojim catwalkom izazvala je veliko zanimanje pogotovo što je pistu dijelila s kolegicom Irinom Shayk s kojom je često uspoređuju, a zbog vijesti da je sa svjetski poznatim glumcem, poharala je modne naslovnice najpoznatijih časopisa.

Pogledajte tu sličnost...

Bradova gotovo 30 godina mlađa odabranica rođena je i odrasla u rudarskom gradiću Bergkamenu u radničkoj obitelji poljskog podrijetla. Prema Daily Mailu, njezini prijatelji iz djetinjstva svjedoče da je kao djevojčica bila vrlo sramežljiva, no sanjala je o tome da postane "nova Heidi Klum".

MILAN, ITALY - SEPTEMBER 25: (EDITORS NOTE: This image has been converted to black and white.) Nicole Poturalski walks the runway at the HugoBoss fashion show during the Milan Women's Fashion Week on September 25, 2020 in Milan, Italy.  (Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)
Getty Images
Nicole je očarala sve svojom ljepotom...

Želja joj se ostvarila kada su je na izletu u pariški Disneyland prepoznali modni skauti. Ova 177 centimetara visoka brineta prodornih plavih očiju u međuvremenu je krasila nekoliko naslovnica svjetski poznatih magazina te nosila revije nekih od najpoznatijih modni brendova.

U svijetu modelinga poznata je i po imenom Nico Mary.

MILAN, ITALY - SEPTEMBER 25: : Irina Shayk walks the runway at the HugoBoss fashion show during the Milan Women's Fashion Week on September 25, 2020 in Milan, Italy. (Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)
Getty Images
Kraj nje je hodala i jedna od najpoznatijih žena svijeta Irina Shayk...

Iako službeno nisu potvrdili svoju ljubav, svojim romantični bijegom u Francusku slavni glumac i njegova izabranica potvrdili su da sve više vremena provode zajedno.

Poturalski i Pitt prvi put su viđeni zajedno u kolovozu 2019. u Berlinu na premijeri filma "Bilo jednom u Hollywoodu", tvrdi People. Nakon toga zajedno su bili na koncertu Kanye Westa u rujnu 2019., da bi nedavno bili ulovljeni kako dolaze privatnim zrakoplovom na jug Francuske.

Inače, njezin prvi suprug od nje je bio stariji čak četrdeset godina. Brak nije potrajao, no par je u njemu dobio danas sedmogodišnjeg sina Emila. Stoga, veza s tri desetljeća starijim Pittom ne iznenađuje, a koliko će potrajati, tek ćemo vidjeti.

Čitajte i:

Tko je djevojka Brada Pitta? Odrasla je u siromaštvu, jedva su spajali kraj s krajem, no ona je imala cilj

Nova djevojka Brada Pitta mlađa je od njega 29 godina, uspoređuju je s ruskom ljepoticom

Mama sa stilom: Irina Shayk nosi retro čizme koje ćemo za mjesec dana svi poželjeti

Linker
19. travanj 2024 23:25