Getty Images
nevolje u raju

Svi misle da vara suprugu: Slavnog pjevača uhvatili u prisnom druženju s kolegicom

Američki pjevač glavna je tema medija nakon što su izašle fotografije njega i nove kolegice kako se za vrijeme večere drže za ruke, što je potaknulo glasine o njegovim bračnim problemima sa suprugom

Pjevač i glumac Justin Timberlake (38) s kolegicom Alishom Wainwright (30) radi na filmu "Palmer" u kojemu glume ljubavnike, no fotografije koje su osvanule u britanskom The Sunu daju naslutiti da kemije ima i izvan seta.

Timberlake koji je u braku s glumicom Jessicom Biel snimljen je u jednom baru u društvu Alishe te se drže za ruke, a glumica istovremeno dodiruje koljeno pjevača. Navodno na njegovoj ruci nije bilo niti vjenčanog prstena.

ATLANTA, GA - FEBRUARY 04:  Actress Alisha Wainwright attends a press junket for
Alisha Wainwright

Inače, Jessica i Justin slove za jedan od stabilnijih parova Hollywooda te ne dolaze u fokus javnosti zbog problema. Nakon pet godina veze, vjenčali su se 2011. i četiri godine kasnije dobili su prvo dijete, sina Silasa Randalla. Svjedoci su se zato šokirali kada su ga vidjeli u društvu glumice.

Nakon što su fotografije obišle svijet, izvor je kazao kako se na njima "nema što vidjeti" te da je njihovo druženje nevino i prijateljske prirode.

"Na tom balkonu stoji grupa ljudi i definitivno se nije ništa dogodilo. On ondje snima film, oboje glume u filmu, u dobrim su odnosima i druže se", kazao je izvor i nadodao da je ekipa u baru opušta nakon snimanja.

"Molim vas, sjede na otvorenom, a on je slavna osoba", zaključio je, a Justin, kao niti njegova supruga još se nisu oglasili oko navoda o njegovoj nevjeri.

LOS ANGELES, CA - APRIL 21:  Justin Timberlake (R) and Jessica Biel (L) attend the Los Angeles Lakers vs Utah Jazz game at Staples Center on April 21, 2009 in Los Angeles, California.  (Photo by Noel Vasquez/Getty Images)
Getty Images

Linker
17. travanj 2024 01:10