Profimedia, Xposurephotos
VJENČANJE NA PREPAD

Svi su mislili da je šala, ali poznati britanski zavodnik jučer se oženio

‘Ja sam sada oženjen čovjek’, tim je riječima britanski komičar Russell Brand slušateljima na radiju danas obznanio novost o sretnom događaju koji se, na iznenađenje svih, odvio – jučer!

‘Ja sam sada oženjen čovjek’, tim je riječima britanski komičar Russell Brand slušateljima na radiju danas obznanio novost o sretnom događaju koji se, na iznenađenje svih, odvio – jučer!

Nije novost da su šaljivi Britanac i njegova novopečena supruga Laura Gallacher u vezi. Štoviše, par je od prošlog ljeta zaručen, a u protekloj su godini dočekali i svoje prvo dijete, djevojčicu Mabel. No, u svijetu bogatih i slavnih teško je zadržati anonimnost i prikriti planove pa je vijest o vjenčanju ipak iznenadila svjetsku javnost.

-New York, NY - Russell Brand and Laura Gallacher out with daughter Mabel

-PICTURED: Russell Brand, Laura Gallacher
-, Image: 332462246, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
Russell Brand i Laura Gallacher u šetnji s kćeri Mabel

Saznaje se tako da se svadbena svečanost ove subote odvila u blizini britanskog gradića Henley on Thames, a BBC prenosi kako su događanju, između ostalih, nazočili Noel Gallagher, David Baddie i Jonathan Ross.

Kad govorimo o Brandovom ljubavnom životu, javnosti je najpoznatiji po braku s Katy Perry. Osim pjevačice, komičar je zaveo je i mnoge poznate ljepotice poput Kate Moss, Courtney Love i Geri Halliwell. S Katy je u braku proveo dvije godine, a razveli su se 2011. godine jer on navodno nije želio imati djecu.

File photo dated 19/04/11 of Katy Perry and Russell Brand, who have announced they are to divorce., Image: 111664233, License: Rights-managed, Restrictions: FILE PHOTO, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association
Russell Brand i Katy Perry u vrijeme kad su bili u braku

Dolaskom u određene godine, komičar je očito promijenio stav o očinstvu i obitelji.

Linker
27. travanj 2024 23:34