Tatjana Cameron Tajči

 INSTAGRAM INSTAGRAM
OBITELJSKO OKUPLJANJE

Svi su ostali iznenađeni: Tajči na putovanju hrvatskom obalom otkrila da ima polusestru

Glazbenica koja je nekoć bila jedno od omiljenih lica na domaćoj estradi, posjetila je rodnu Hrvatsku nakon dugo vremena. Na društvenim mrežama podijelila je netipičnu objavu pa zaintrigirala obožavatelje!

Glazbenica koja je nekoć bila jedno od omiljenih lica na domaćoj estradi, posjetila je rodnu Hrvatsku nakon dugo vremena. Na društvenim mrežama podijelila je netipičnu objavu pa zaintrigirala obožavatelje!

Legendarna pjevačica Tatjana Cameron Tajči koju hrvatska javnost već neko vrijeme nema prilike pratiti uživo koliko putem društvenih mreža budući da je hrvatsku adresu zamijenila američkom već zadnjih trideset godina, posljednih dana boravila je u Hrvatskoj.

Ljetne praznike odlučila je provesti sa svojom obitelji na jadranskoj obali, a društvo su joj pravili njezini sinovi: Blais, Evan Amadeus i Dante koji ni sami nisu odoljeli ljepotama Lijepe naše.

Zanimljiv turistički obilazak, napravili su posjetivši Korčulu, Pelješac, Dubrovnik te Umag. Glazbenica koja se danas bavi motivacijskim govorima i pretežito duhovnom glazbom na svom Instagram profilu napravila je pravi mali foto izvještaj s obiteljskog putovanja.

Međutim, njezine pratitelje je najviše zaintrigirala objava u kojoj je napisala da ima 18-godišnju sestru Tonku, za koju javnost nije znala.

"Jučer smo proslavili 18. rođendan moje polusestre Tonke. Ona je predivna i moćna duša te vrlo talentirana mlada žena i umjetnica (kazalište, glazba, pisanje…). S velikim uzbuđenjem čekam vidjeti kako će se njen put nastaviti", poručila je Tajči ispod fotografije te dodala: ‘‘Iako je naš tata preminuo kad je Tonka imala samo 2 godine, još uvijek osjećamo prisutnost njegove ljubavi i duha. Lijepo je bilo vidjeti i krug prijatelja i obitelji koji čine Tonkino „selo“.

‘‘Jako sam zahvalna na tim obiteljskim okupljanjima, to je takav dar. Nedostajali su mi članovi obitelji koji nam se nisu mogli pridružiti i veselim se sljedećem susretu‘‘, poručila je na samojm kraju ispod zajedničke fotografije.

Zvijezda je otkrila još jedan zanimljiv detalj s putovanja na društvenim mrežama te priznala da njezin sin Blais slavi rođendan u Hrvatskoj.

‘‘Predivan dan smo proveli na moru! Bio je to rođendanski poklon za mog najmlađeg sina Blaisa koji je bio naš skiper i kapetan. Sutra puni 17 godina!‘‘, napisala je ispod fotografije na kojoj uživa u suncu ploveći Jadranom.

‘‘Tvoja sposobnost da ostvariš svoju viziju je nevjerojatna. Mislim tko još želi da skače s litice za svoj rođendan i dobije to unatoč tome što potpuno ovisi o mami (a mama ne voli skakanje s litice). Ostani to što jesi‘‘, dodala je Tajči ispod još jedne objave na kojoj njezin sin skače s visoke stijene u more.

"Ja sam jedna sretna mama. Zahvalna sam na predivnom vremenu provedenom u Hrvatskoj sa svojim sinovima, obitelji i prijateljima. Do sljedećeg puta!‘‘, poručila je na samom kraju ispred zagrebačke zračne luke prije polijetanja za Ameriku.

Linker
02. svibanj 2024 02:52