Splash News
SVE ZGODNIJI

Svi su se okretali za njim: Orlando Bloom prošetao Pragom u vrlo uskim hlačicama

Status jednog od najzgodnijih glumaca dobio je nakon uloge u filmu "Pirati s Kariba", a sada ga je potvrdio na ulicama češkog glavnog grada.

Trenutačno snima novi TV serijal "Carnival Row" u Pragu pa češke obožavateljice vrebaju svaku priliku da vide Orlanda Blooma (40) u akciji. Nekima od njih snovi su se ostvarili kada je britanski glumac odlučio iskoristiti dan za malo rekreacije. Da je u odličnoj formi pokazao je jureći biciklom praškim ulicama, a ispod uske biciklističke odjeće nazirali su se mišići.

Splash News

Splash News

Predah od bicikliranja našao je u druženju s ekipom sa seta, ali i sa svojim ljubimicim – psićem Mighty. Slavni glumac već je neko vrijeme u Češkoj gdje snima serijal od osam epizoda koji režira Paul McGuian. Iako se o novom projektu ne zna mnogo, govori se kako će radnja biti smještena u postviktorijanskom gradu u koji su se nastanila mitska bića. S njim u serijalu glumi i Britanka Cara Delevingne koja je karijeru modela zamijenila za onu glumačku – iza sebe ima nekoliko filmova, a najpoznatije uloge su joj one u filmovima "Odred otpisanih" i "Valerian i grad tisuću planeta".

Linker
19. travanj 2024 01:57