Ne gube vrijeme

Svi su se zagledali u prsten na njeznoj ruci: Megan Fox i Machine Gun Kelly su zaručeni?

Nakon pokretanja postupka za razvod od Briana Austina Greena, glumica Megan Fox ne trati vrijeme. Preko ušiju zaljubljena u repera Machine Gun Kellyja, svakim je danom sve bliže ponovnom stupanju pred oltar.

Glumica Megan Fox i njezin novi dečko Machine Gun Kelly mogli bi požuriti u brak, čim se okonča njezin razvod od glumca Briana Austina Greena, s kojim ima troje djece.

Šuškanja o zarukama krenule su nakon što je poznati par viđen u šetnji u New Yorku, pri kojoj je Meghan na ruci nosila zaručnički prsten s pozamašnim dijamantom.

image
Zaručnički prsten na ruci poznate glumice pokrenuo je šuškanja
SPLASH NEWS/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

34-godišnja Megan snimljena je kako korača uz repera odjevena u crne traperice i topli kaput, a dok je poglede privlačio njezin ružičasti rajf s mačjim ušima, još je veće zanimanje javnosti probudio dijamantni prsten na "pravom prstu".

Megan i Kelly upoznali su se na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass", a Megan je kasnije priznala kako je osjetila da će se "dogoditi nešto veliko" čim je čula da su producenti odabrali upravo njega.

I Machine Gun Kelly pao je na Meganine čari čim ju je ugledao, no kako je bila starija i u braku, samo ju je sramežljivo gledao iz prikrajka.

"Sjedio bih ispred svoje kućice na setu i čekao, samo kako bih se mogli pogledati oči u oči kad bi prolazila. Trebala je izaći iz auta i prošetati pet koraka do svoje kućice, a ja bih sjedio i nadao se", otkrio je jednom prilikom Machine Gun Kelly.

image
Machine Gun Kelly u jednom je intervjuu otkrio kako je Megan bila iznimno uporna pri upoznavanju

Shutterstock Editorial/Profimedia

Megan je bila ta koja je poduzela prvi korak, a sve se nekako poklopilo sa finalnim prekidom od Briana Austina Greena s kojim je bila u braku od 2010. godine.

Čim je podnijela papire za razvod, uz Machine Gun Kellyja pojavila se na crvenom tepihu, a par je nedavno snimljen kako stvari iz njegove kuće seli u njezinu.

Što kaže bivši?

Brian Austin Green na početku nove romanse s reperom, bivšu bi znao "bocnuti" putem društvenih mreža, no uskoro je i sam krenuo dalje.

image
Megan s bivšim suprugom Brianom Austinom Greenom
Shutterstock Editorial/Profimedia

Mjesecima su ga viđali u društvu modela Tine, a zatim je na romantični božićni odmor u toplije krajeve poveo plesačicu Sharnu Burgess, s kojom je trenutno u vezi.

Linker
18. travanj 2024 07:24