hilary i suprug Philip
 Profimedia, Abaca
Drugi brak

Tajna svadba lijepe glumice u šumi i slavlje u štali: O čarobnoj vjenčanici se i danas priča

Glumica i producentica Hilary Swank i uspješni poduzetnik Philip Schneider započeli su svoju romansu ručkom koji su im dogovorili zajednički prijatelji. Nakon što su se upoznali proveli su zajedno jedanaest sati, a od prvog dana znali su da će se vjenčati negdje u prirodi...

'Bio je to spoj na slijepo koje su mi dogovorili prijatelji. Upoznali smo se u deset u jutro, a s ručka smo otišli u 11 navečer', smije se Hilary Swank koja je odmah znala da su stvoreni jedno za drugo.

Zaruke između Hilary i Philipa su se dogodile 2016. godine. 'Naišli smo na prekrasno svetište duboko u planinama', prisjeća se Hilary. U središtu građevine iz 19. stoljeća bio je vodopad okružen prekrasnim borovima. Jedne večeri, Filip je kleknuo ispred vodopada - a čak je osigurao da su njezini psi u blizini tako da mogu svjedočiti tom trenutku.

Hilary Swank and boyfriend Philip Schneider in stands during French Tennis Open at Roland-Garros arena on June 09, 2018 in Paris, France., Image: 374314113, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca
Profimedia, Abaca
hilary i suprug Philip

Par je velik zaljubljenik u prirodu, a od samog početka planiranja vjenčanja znali su da se žele vjenčati u blizini svoje kuće u Kaliforniji tako da je mladenkin otac mogao biti na ceremoniji. Prije tri godine imao je transplantaciju pluća, i kao rezultat toga, ne može putovati avionom. Na imanju Santa Lucia našli su idealnu kulisu za vjenčanje, a sudbonosno 'da' su izrekli u šumi okruženi stablima koja su stara preko 800 godina.

Hilary je izabrala vjenčanicu Elie Saab Couture koja je izgledala kao da je napravljena za ovu čarobnu lokaciju. Izrada haljine - koja se sastojala od 25 metara Chantilly čipke, osam metara svilenog šifona i šest metara organza svile - trajala je 150 sati, a detalje donosi Vogue.

'Ceremonija je bila bezvremenska. Bila sam preplavljena tolikom zahvalnošću jer se udajem za čovjeka iz mojih snova i bilo je divno vidjeti sve ljude koje volimo zajedno usred takvog prekrasnog okruženja. Doista je sve bilo poput sna', rekla je mladenka. Slavlje je organizirano u prekrasnoj, rustikalnoj štali koja je stara preko 100 godina, a bila je osvijetljena sa stotinama svjetlosnih svjetiljki. Gostima su između ostalih delicija bile poslužene salate od špinata i kelja, a za desert su dobili bezglutenski i veganski kolač posebno napravljen za njihovo vjenčanje.

Linker
24. travanj 2024 00:12