Duša nije od papira

Tajna veza Jole i rukometašica! Kad je saznao kako slave pobjede, priredio im sjajno iznenađenje

Sportašice vrhunskim rezultatima koje postižu na europskom prvenstvu oduševile su i navijače i sportsku zajednicu, a sada im je i naš pjevač poželio sreću uz divnu posvetu.

Hrvatske rukometašice briljiraju na Europskom prvenstvu u Danskoj, koje se održava od 3. do 20. prosinca.

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija našla se u izuzetno teškoj skupini 'C' zajedno s reprezentacijama Nizozemske, Srbije i Mađarske. Sve redom jake zemlje u ženskom rukometu - Nizozemke su svjetske prvakinje, Srbija je osvojila šesto mjesto u Japanu prošle godine, a Mađarska ima najjaču ligu svijeta ovoga trenutka.

Pobjedama u sve tri utakmice, zasjele su na prvo mjesto svoje skupine, oduševile javnost, ali i veselo proslavile. Kako slave svoje uspjehe, otkrio je pjevač Joško Čagalj Jole, do njega je došla snimka iz autobusa naših reprezentativki.

Slavlje uz Jolu

"Ovako naše rukometašice slave svaki put nakon utakmice na Europskom prvenstvu u Danskoj", napisao je Jole uz video na kojem sportašice pjevaju njegovu pjesmu "Duša od papira".

Dirnuti Jole posvetio je još jednu posebnu izvedbu rukometašicama, svoju pjesmu otpjevao je a capella i uz malčice prilagođene riječi.

"Da je duša od papira, ne bi tada bila za vas vezana nikada", otpjevao je Joško Čagalj rukometašicama i poželio im sreću.

Linker
24. travanj 2024 14:23