Instagram
izrekli 'da' u tajnosti

Tajno vjenčanje domaće glumice: Slavni uzvanici otkrili atmosferu sa slavlja

Poznati s naše estradne scene ovog su vikenda bili uzvanicima tajne svadbe. Fotografijom koju je kasnije obrisala, naša glumica dala je otkriti da se udala njezina kolegica, glumica Marija Borić.

"Rekla je da", napisala je Lana Gojak uz fotografiju na kojoj pozira s prijateljicama i mladenkom, no ubrzo ju je i obrisala. Otkrila je tako da se glumica Marija Borić (38) udala za dugogodišnjeg partnera Branimira Jerneića (42).

Na Instagram profilima naši poznati su podijelili trenutke s vjenčanja i otkrili da su se dobro zabavljali. Najaktivnije na društvenoj mreži bile su atletičarka Sandra Perković, glumica Ana Maras Harmander, glumica Jelena Veljača, voditeljica Ana Radišić i PR-ovac Davor Grgin.

Instagram

Instagram

Vjenčanje je održano u resortu za vjenčanja Corberon koje se nalazi u blizini Zagreba, u naselju Prigorje Brdovečko. Intimna atmosfera u šumi bila je romantična podloga za veliki dan naše glumice koju poznajemo iz serije 'Najbolje godine' i 'Zlatni dvori'. Glumica svoj privatni život čuva podalje od očiju javnosti, pa se o njezinoj vezi ne zna mnogo, osim da se s Branimirom upoznala još 2013. godine, otkada traje njihova ljubav.

Naše zvijezde blistale su u romantičnim i elegantnim haljinama, osobito Lana Gojak koja je nosila bijelu haljinu s točkicama. Sandra Perković pokazala je dobru figuru u mini haljini ružičaste boje s volanima omiljene dizajnerice Aleksandre Dojčinović, dok je Ana Maras Harmander slip haljinu za ovu prigodu pronašla na policama high street kuće Zare, također u ružičastoj boji. Među uzvanicima bile su i glumice Mirna Medaković Stepinac te Ana-Marija Percaić koja je stigla s dečkom Hrvojem Klobučarem, a u veseloj ekipi bio je i radijski voditelj i glumac Saša Buneta.

Instagram

Linker
25. travanj 2024 01:07