BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
o tome ne govori

Tajno vjenčanje slavnog glumca: Tri godine od razvoda ponovno je izgovorio 'da'

Nakon što se razveo, zvijezda serijala filmova o mutantima 'X-Men', James McAvoy ponovno se odlučio stupiti u bračni život sa svojom djevojkom Lisom Liberati.

Nakon što se razveo, zvijezda serijala filmova o mutantima 'X-Men', James McAvoy ponovno se odlučio stupiti u bračni život sa svojom djevojkom Lisom Liberati.

James McAvoy (40) vjenčao se za Lisu Liberati (40) s kojom je u ljubavnoj vezi tri godine. Novopečeni mladenci vjenčali su se u tajnosti, a vezu su započeli tijekom snimanja filma 'Split'. Lisa Liberati bila je na setu bila produkcijska asistentica redatelja M. Night Shyamalana.

New York, NY  -
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

James McAvoy is seen at 'Jimmy Kimmel Live' in Los Angeles, California.

NON-EXCLUSIVE June 04, 2019
Job 190604RB3 Los Angeles, CA
www.bauergriffin.com.
04 Jun 2019, Image: 443459174, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: RB/Bauergriffin.com / MEGA / Mega Agency / Profimedia
RB/Bauergriffin.com / MEGA / Mega Agency / Profimedia

Kad su se upoznali James McAvoy bio je u procesu rastave od Anne-Marie Duff s kojom je proveo 11 godina. Novi par nije skrivao vezu čim je razvod postao konačan, svima su obznanili da su zaljubljeni objavom fotografije na društvenim mrežama.

Vijest da su se vjenčali su raskrinkali paparazzi jer su snimili vjenčane burme na njihovim rukama.

James i njegova bivša supruga u dobrim su odnosima, a za to imaju pravilo kojeg se i danas kada nisu zajedno još uvijek pridržavaju.

"Kada smo Anne-Marie i ja bili zajedno, dogovorili smo se da u javnosti ne govorimo jedno o drugome. Gotovo nikada nismo taj dogovor prekršili, a kada jesmo, to su bile sitnice poput “Da, za Božić ćemo pripremati puricu”. Taj je dogovor i dalje na snazi. Samo zato što više nismo zajedno ne znači da se međusobno ne poštujemo. Sve je dobro.", rekao je glumac.

Linker
01. svibanj 2024 10:15