BOGATA NASLJEDNICA

Tamara Ecclestone našu obalu obožava unatoč svemu: ‘Tako sam sretna što sam se vratila‘

Nakon što je prošle godine dio trudnoće odlučila provesti u Hrvatskoj, nasljednica miljardera Bernieja Ecclestonea i najbogatije Hrvatice Slavice Ecclestone, Tamara se vratila na našu obalu - prvi puta sa kćerkicom Serenom.

Kći miljardera Bernieja Ecclestonea i najbogatije Hrvatice, Slavice Ecclestone ponovno ljetuje u Hrvatskoj.

"Predivna Hrvatska, tako sam sretna što sam se vratila. Zadnji put kad sam bila ovdje Serena je još bila u mom trbuhu", napisala je Tamara uz fotografiju na kojoj pozira s kćerkicom koju je rodila krajem rujna prošle godine.

Da ljetuje na našoj obali Tamara je otkrila i fotografijom na kojoj pozira sa cijelom obitelji - suprugom Jayjom Rutlandom i kćerkicama.

image
Tamara uživa provodeći vrijeme s obitelji.
SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Koliko uživa kod nas, Tamara je pokazala i prošle godine kada je trudnoću koju je od javnosti skrivala iza široke odjeće, odlučila provesti upravo u Lijepoj našoj.

Čitajte i: U tajnosti rodila Tamara Ecclestone: Napadali su je u trudnoći pa je spas našla u Dalmaciji

Tada je još od lipnja odmarala u društvu sestre Petre i njenog partnera Sama Palmera, što je zasmetalo Britancima koji su kritizirali mlade žene na odmoru u Hrvatskoj dok su kod njih vrijedile stroge epidemiološke mjere.

"Ovaj virus očito neke ljude nije promijenio na bolje, što je šteta. Za sve vas koji ste zbunjeni ili samo ogorčeni, nisam uopće napuštala kuću tijekom karantene. Nisam čak išla ni u park niti vježbala. Napola sam Hrvatica pa sam odlučila da bi bilo najbolje i najsigurnije da odem tamo, što nije zabranjeno, i sad slijedim hrvatska pravila", objasina je tada Tamara uzrujana zlobnim komentarima.

Čitajte i: Britanci žestoko napali Tamaru Ecclestone: 'Napola sam Hrvatica, slijedim hrvatska pravila!'

I njezin otac koji je u 90. godini dobio sina Acea s 46 godina mlađom suprugom Fabianom, nedavno je posjetio Dubrovnik i Trogir.

image
Bernie i Fabijana prošle su godine dobili sina.
SPLASH-LAGENCIA GROSBY-SILVIA&SERGIO/BACKGRID/BACKGRID

"Serena i Ace su blizu po godinama pa će se moći igrati kad odrastu. Jako mi je drago da je Serena s nama, skupljam pravu kolekciju unučadi", našalio se tada 89-godišnji milijarder.

Linker
25. travanj 2024 02:08