ROL-AZ/X17online.com
ŽELI JE ZAŠTITITI

Tatica nije sretan zbog nove romanse 19-godišnje kćeri: 'Nasmrt sam prestrašen'

Iako joj je inače najveća podrška, slavni glazbenik prema svojoj se kćeri ponaša vrlo zaštitnički i nije sretan s njezinim odabirom dečka.

Iako joj je inače najveća podrška, slavni glazbenik prema svojoj se kćeri ponaša vrlo zaštitnički i nije sretan s njezinim odabirom dečka.

Nije nimalo lako pratiti ljubavni život Scotta Disicka, bivšeg člana klana Kardashian, poznatog po brojnim preljubima i borbama s ovisnošću o alkoholu. Bivši partner Kourtney, najstarije sestre Kardashian, trenutačno ljubi model Sofiju Richie koja je od njega mlađa 15 godina, a s novonastalom situacijom najmanje je zadovoljan njezin slavan otac – Lionel Richie. Popularni glazbenik je bez ustručavanja priznao da je šokiran što je njegova kći odabrala muškarca koji je ovisan o seksu.

NO JUST JARED USAGE<BR/>
Scott Disick new girlfriend Sofia Richie in a skimpy red bikini top taking a walk by the beach in Miami, Florida. 
<P>
Pictured: Scott Disick, Sofia Richie
<B>Ref: SPL1586963  230917  </B><BR/>
Picture by: Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Splash News

- Pa ja sam joj otac, molim Vas – izjavio je 68-godišnji glazbenik i dodao, doduše s malo ironije u glasu, da nije sretan već je „nasmrt prestrašen“. Sofia je još prije nekoliko godina priznala da je njezin otac mnogo stroži prema njoj no što je to bio prema njezinoj starijoj sestri Nicole Richie s kojom je u tim godinama imao mnogo problema. Zbog toga prati svaki korak svoje mlađe kćeri i mnogo toga joj brani.

Sofia Richie rocks a leather skirt and Rihanna 'Monster
Perez/X17online.com
Sofia Richie s ocem, glazbenikom Lionelom Richijem

Ipak, 19-godišnju Sofiju očevi komentari ne smetaju. Istog je dana viđena na romantičnoj večeri sa svojim novim dečkom u restoranu Nobu u Malibuu. Par je tek krajem rujna potvrdio svoju romansu: napokon su se prestali skrivati pa su ih fotografi uhvatili kako uživaju na jahti i u shoppingu u Malibuu.

Sophia Richie is seen in Los Angeles, California.
<P>
Pictured: Sophia Richie, Scott Disick
<B>Ref: SPL1579935  150917  </B><BR/>
Picture by: BG002/Bauergriffin.com<BR/>
</P><P>
BG002/Bauergriffin.com

Osim što je, kako je sam priznao, ovisnik o seksu i pravi ženskar, Scott Disick je i otac troje djece: 7-godišnjeg Masona, 5-godišnje Penelope i 2-godišnjeg Reigna, koje je dobio u vezi s bivšom djevojkom Kourtney Kardashian.

PREMIUM EXCLUSIVE Please contact X17 before any use of these exclusive photos - x17@x17agency.com


Wednesday, September 27, 2017 - Scott Disick takes children Mason, Penelope and Reign out for dinner in Calabasas, CA while their mom Kourtney Kardashian attends Paris Fashion Week with boyfriend Younes Bendjima. Disick looks like he has his hands full after returning from his Miami vacay with girlfriend Sofia Richie. Daddy-AZ/X17online.com
Daddy-AZ/X17online.com
Scott Disick s djecom

Linker
02. svibanj 2024 13:39