Profimedia, Backgrid UK
Iskreno priznanje

Teška borba pjevačice: 'Izvana sam se smijala, iznutra sam umirala'

Britanska pjevačica Cheryl (36) prvi je put u detalje ispričala kako se borila s napadima panike tijekom svoje karijere i podizanja sina Beara. U intervjuu za Radio One priznala je da se jako dugo "borila u tišini" i nije se mogla povjeriti čak ni najbližim prijateljima ni obitelji.

U zlatnim danima svoje karijere stalno je bila u strahu od paparazzija i online "trolova", no to je vješto prikrivala. "Stala bih pred paparazze i samo se nasmiješila. No, iznutra sam umirala", rekla je bivša članica grupe Girls Aloud.

Cole se s 23 godine udala za englesku nogometnu zvijezdu Ashleyja Colea, s kojim se rastala četiri godine kasnije. Sljedeći brak, onaj s francuskim restauratorom Jean-Bernardom Fernandez-Versinijem, potrajao je dvije godine, a kasnije je utjehu pronašla u glazbeniku Liamu Payneu s kojim je u ožujku 2017. dobila i dijete.

Ashley Cole and Cheryl Tweedy
Donatella Versace dinner party, hosted by David Furnish and Liz Hurley at David Furnish's House, London, Britain - 07 Sep 2006, Image: 224815324, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Shutterstock Editorial
Profimedia, TEMP Shutterstock Editorial
Ashley Cole i Cheryl 2006. godine

Problemi s anksioznošću mučili su je i dok je podizala sina pa je potražila stručnu pomoć. "Prolazila sam kroz pakao. Toliko sam se mučila s mislima u svojoj glavi, ali nisam željela da moj problem utječe na mog sina pa sam godinu dana išla na terapiju. Shvatila sam da mi se prioriteti moraju promijeniti i da se moram posložiti kako bih mu dala najbolje od sebe", prisjetila se pjevačica.

Dodala je kako "fasada" i "gluma" nisu uvijek najbolji načini kako se nositi sa sličnim problemima jer možemo postići samo suprotni efekt. "Jedan od problema s društvenim mrežama jest i taj što ljudi stalno glume da su ono što nisu i da su super, čak i onda kad nisu. Zavaravaju druge koji misle 'kako to da su svi toliko sretni i zadovoljni, a ja nisam?'. Mislim da bismo svi trebali biti iskreniji, jedino si tako možemo pomoći", zaključila je.

BGUK_1150824 - London, UNITED KINGDOM  - Cheryl and Liam Payne attend the 2018 Brit Awards. Cheryl held a single white rose as a sign of affection from Liam despite reports of the couple's relationship on the rocks.

Pictured: Cheryl and Liam Payne

BACKGRID UK 22 FEBRUARY 2018, Image: 364011246, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

Cheryl je vezu s Payneom, nekadašnjim članom benda One Direction, započela 2016. godine, no ni s njim nije imala sreće. Nakon nekoliko mjeseci nagađanja da im je veza u krizi, par je službeno prekinuo sredinom prošle godine.

"S tugom objavljujemo da se rastajemo. Bila je to teška odluka za nas. I dalje imamo mnogo ljubavi jedno za drugo. Sin Bear je naš cijeli svijet i molimo vas da poštujete našu želju za privatnošću dok prolazimo kroz teške trenutke", objavila je Cheryl na svojem Twitter profilu, a sličnu je podijelio i Payne.

Linker
19. travanj 2024 22:20