CROPIX
TRAGEDIJA

Teška nesreća u Rovinju: Tony Cetinski pregazio muškarca koji je ležao na cesti

U Rovinju je oko 14 sati automobil marke Mercedes, kojim je upravljao pjevač Tony Cetinski, udario u tijelo muškarca koji je ležao na cesti. Utvrđeno je da je muškarac mrtav, no zasad nije poznato je li smrt posljedica prometne nesreće ili nečeg što se ranije odvilo.

Do nesreće je došlo na kolniku Puste ulice u Rovinju, a policija je mjesto nesreće osigurala te provodi očevid.

Glas Istre neslužbeno doznaje kako su tik nakon nesreće morali intervenirati vatrogasci kako bi podignuli Mercedes zaustavljen na tijelu stradalog muškarca. Okolnosti nesreće i dalje nisu poznati, no sasvim je sigurno da vozač, odnosno Tony Cetinski, nije mogao prebrzo voziti, s obzirom na to da je riječ o prilično uskoj i jednosmjernoj ulici.

U petak navečer javnost je upoznata i s detaljima nesreće: 'U nesreći koja se dogodila 3. studenoga oko 14,00 sati u Pustoj ulici u Rovinju smrtno je stradao 62- godišnji muškarac. Policijski službenici zajedno s nadležnim državnim odvjetnikom na mjestu događaja obavili su očevid i utvrdili da se nesreća dogodila kada je 48-godišnjak upravljao osobnim automobilom Mercedes pulske registarske oznake kolnikom Puste ulice te dolaskom u oštar nepregledan zavoj automobilom pregazio 62-godišnjeg muškarca. Tijelo preminulog prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Pula gdje će po nalogu državnog odvjetnika biti obavljena obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti', objavili su iz PU Istarske.

Linker
20. travanj 2024 03:03