Profimedia, Xposurephotos
ZDRAVLJE NA PRVOM MJESTU

Teški dani za kolumbijsku pjevačicu: Shakira ne može sakriti tugu niti kad je sa sinovima

Početkom listopada šuškalo se da je pukla još jedna dugogodišnja veza, ali čini se kako su kolumbijska pjevačica i španjolski nogometaš uspjeli pronaći zajednički jezik. I taman nakon što su svjetski showbizz mediji prestali pisati o njihovom raskidu, Shakiru je snašla nova nevolja; morala je odgoditi početak svoje svjetske turneje.

U listopadu se medijima proširila priča da je pjevačica Shakira odlučila prekinuti dugogodišnju vezu sa španjolskim nogometnim reprezentativcem Gerardom Piquéom (30), koji je već i iselio iz njihovog zajedničkog doma u Barceloni. Naime, oni nisu bili viđeni zajedno od lipnja te su se navodno pojavile trzavice između para između kojeg je 10 godina razlike. Ipak, njihovi glasnogovornici su uskoro demantirali napise te poručili kako je njihova "ljubav i dalje jaka" te da su im njihovi sinovi - Milan (4) i Sasha (2) - na prvom mjestu.

*EXCLUSIVE* ** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN SPAIN ** Barcelona, SPAIN  - Colombian singer Shakira went to look for Gerard Pique after training and went out for a family meal with the whole family including her parents at the Bonasport Social Club.

Pictured: Shakira - Pique

BACKGRID UK 6 NOVEMBER 2017, Image: 354762543, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

Par se od tada trudi pokazati da je među njima sve u najboljem redu pa su u posljednjih nekoliko tjedana više puta viđeni zajedno u Barceloni, a prije par dana su se odlučili na pravi mali obiteljski izlazak: nakon Gerardovog treninga, Shakira je stigla sa sinovima kako bi zajedno otišli na ručak. Ipak, kolumbijska pjevačica nije bila najbolje raspoložena. Iako su svi njezinu ozbiljnost najprije povezali s tračevima, 40-godišnja pjevačica bila je tužna jer je morala odgoditi početak svoje svjetske turneje kojom promovira novi album. Prvi koncert trebala je održati danas, 8. studenoga u Lanxess Areni u Kölnu u Njemačkoj, ali se svojim obožavateljima ispričala poručivši im da nastup mora odgoditi zbog oštećenih glasnica.

Profimedia, Xposurephotos
Mama je stigla u pomoć slavnoj pjevačici - pomaže joj sa sinovima
*EXCLUSIVE* ** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN SPAIN ** Barcelona, SPAIN  - Colombian singer Shakira went to look for Gerard Pique after training and went out for a family meal with the whole family including her parents at the Bonasport Social Club.

Pictured: Shakira 

BACKGRID UK 6 NOVEMBER 2017, Image: 354763018, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

- Tijekom posljednjih nekoliko dana na probama sam, nažalost, oštetila glasnice i liječnici su mi naredili da ih moram odmarati kako ih ne bi još više oštetila. Zbog toga trenutačno ne mogu nastupati i razočarana sam što neću održati svoj prvi nastup u Kolnu 8. studenoga - napisala je u svojem službenom priopćenju za obožavatelje, a nada se da će već 10. studenoga biti spremna za nastup u Parizu.

- Zahvaljujem vam od sveg srca na potpori i ljubavi koju ste mi pokazali. Nadam se da će vam se čekanje isplatiti i vidimo se uskoro - dodala je na kraju Shakira i napomenula da će se svojim fanovima u Njemačkoj odužiti te da već traže slobodan datum za održavanje koncerta.

Linker
25. travanj 2024 09:34